Menu
in

ALERTĂ! Amenințare cu bombă la o școală din Londra. Elevii au fost evacuați

Personalul și elevii unei școli din Londra au fost evacuați astăzi, 10 decembrie, după ce profesorii au raportat o amenințare cu bombă.

Poliția a înconjurat școala Stoke Newington, din Hackney, nord-estul capitalei, joi după-amiază.

Imagini video de la fața locului arată elevi care ies pe lângă două mașini de poliție parcate în afara clădirii principale.

Elevii au fost apoi puși să aștepte în Parcul Clissold din apropiere, înainte de a fi trimiși acasă, în timp ce ofițerii au intrat în școală.

Poliția Hackney a declarat: „Joi, 10 decembrie, la ora 11: 55, poliția a fost contactată de personalul școlii din Clissold Road, Stoke Newington #Hackney”.

Marea Britanie: Nivelul de amenințare teroristă, ridicat la SEVER, după atacurile din Franța și Austria. Expert în securitate: „Teroriștii atacă înainte de lockdown”

„Școala primise o amenințare cu bomba. Instituția a fost evacuată, iar ofițerii sunt prezenți. Au fost puse cordoane, în timp ce poliția investighează”, mai arată poliția.

Mama unui elev a declarat pentru MailOnline: „Școala ne-a anunțat imediat și ne-a spus unde sunt. Majoritatea au fost trimiși acasă, dar nu locuim atât de aproape, așa că a trebuit să vin să iau copilul de la școală”.

Părinții au scris pe social media pentru a-și exprima îngrijorarea cu privire la copiii lor.

Unul a scris: „Am primit un mesaj de la copilul meu spunând că poliția este în afara școlii și toată lumea trebuie să meargă în parc”.

Un altul a adăugat: „Fiul meu a spus că toți sunt în siguranță în parc, dar niciunul dintre profesori nu știe ce se întâmplă”.

Consiliul din Hackney a anunțat că școala Stoke Newington „se închide devreme astăzi în urma unui incident”. „Personalul și studenții au fost evacuați, iar poliția finalizează verificările clădirii. Clissold Road și Clissold Leisure Centre sunt, de asemenea, închise. Vă rugăm să evitați zona”, a mai anunțat consiliul local.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version