Menu
in

Anchetă la o spălătorie auto din Keynsham. Român suspect de trafic de persoane

Un român a fost arestat și apoi eliberat și anchetat în stare de liberate pentru trafic de persoane, în urma unui control efectuat la o spălătorie auto din Keynsham, Somerset.

Inspecția muncii a anunțat că investighează cazul după ce la 1 iulie a arestat o persoană de origine română în Barnet, nordul Londrei, în vârstă de 41 de ani, sub suspiciunea de trafic de persoane.

În cadrul aceleiași anchete, ofițerii au discutat cu lucrătorii de la Keysham Hand Car Wash, din Bristol Road.

Un purtător de cuvânt al agenției a declarat: „Suspectul a fost eliberat sub anchetă în timp ce investigațiile continuă”.

Român arestat în Barnet pentru trafic de persoane. Investigații în paralel la o spălătorie auto din Bristol

Două potențiale victime, dintr-o locație diferită, au fost luate sub protecție de GLAA.

În momentul arestării, Andy Davies, ofițerul principal de anchetă al GLAA, a declarat: „A fost o operațiune coordonată cu succes, executată de ofițerii noștri în două locații separate, aflate la o distanță de peste 100 de mile una de cealaltă.

Ofițerii de la Avon and Somerset Constabulary și Poliția Metropolitană au susținut operațiunea.

Dacă aveți suspiciunea că cineva a fost traficat în Marea Britanie în scopul exploatării prin muncă, apelați echipa de informații a GLAA la 0800 4320804 sau la adresa de e-mail intelligence@gla.gov.uk.

În mod alternativ, puteți suna la linia de asistență Modern Slavery: 08000 121 700.

Românii exploatați într-o spălătorie auto povestesc prin ce au trecut: „Eram plătiți cu 30 de lire pe zi pentru 11 ore de muncă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version