in

O lume bolnavă. Angajatul unui spital din Marea Britanie, criminal în serie și violator de cadavre

O lume bolnavă. Angajatul unui spital din Marea Britanie, criminal în serie și violator de cadavre

Un criminal în serie din Marea Britanie care în urmă cu 34 de ani a ucis două femei cărora le-a abuzat apoi cadavrele și-a recunoscut faptele.

Angajat al unui spital din UK, acesta credea că a scăpat cu uciderea a două femei în urmă cu 34 de ani, dar a fost identificat cu ajutorul tehnicii ADN. El a recunoscut și că a agresat sexual timp de ani de zile zeci de cadavre de femei, în morga spitalului unde lucra ca electrician și inginer de întreținere.

A ucis două tinere și le-a violat cadavrele

Arestat la sfârșitul anului 2020, David Fuller, în vârstă de 67 de ani, care lucra ca electrician în mai multe spitale, a recunoscut joi la procesul său uciderea în 1987 a două tinere în vârstă de 20 și 25 de ani în Kent și este acuzat că ulterior le-a agresat sexual cadavrele.

Prima sa victimă a fost Wendy Knell, manager la Supa Snaps. Iubitul ei i-a găsit trupul gol într-un pat, în iunie 1987, chiar de ziua tatălui ei, Bill. Fata fusese agresată sexual și sugrumată.

La cinci luni după ce a ucis-o pe Wendy, Fuller a răpit-o pe Caroline Pierce. Aceasta era chelneriță la restaurantul Buster Brown, pe care criminalul îl vizitase.

Corpul ei, gol în afară de o pereche de colanți, a fost descoperit de un muncitor agricol într-un canal de scurgere inundat, la 40 de mile distanță în Romney, o zonă pe care Fuller o cunoștea din excursiile cu bicicleta.


A murit unul dintre cei mai brutali criminali în serie din Marea Britanie. A ucis cinci copii

Înaintea procesului, el a pledat vinovat pentru alte 51 de infracțiuni, inclusiv 44 legate de agresiuni post-mortem, dar anchetatorii estimează că numărul potențialelor sale victime este de cel puțin 99, dintre care au fost identificate 78.

Printre aceste victime se numără trei minore și mai multe femei de peste 85 de ani.

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost arestat pentru crimele sale abia în decembrie anul trecut, în urma unor probe ADN. Poliția care a investigat crimele macabre a găsit atunci la locuința bărbatului înregistrări ascunse în spatele unui sertar, în care acesta efectua faptele de necrofilie la două case mortuare.

Au fost descoperite pentru 1.300 de filmări și CD-uri, 34.000 de fotografii și sute de harduri și dischete, conținând ceea ce ei au descris drept imagini îngrozitoare ale infracțiunilor sexuale.

În total, au fost 14 milioane de poze, arată Sky News.

Politia a însărcinat peste 150 de ofițeri de legătură specializați să viziteze familiile victimelor, cărora le-au fost acordate 1,5 milioane de lire sterline (1,75 milioane de euro).

Fuller este căsătorit și are un fiu. O sursă din poliție a declarat: „Amploarea infracțiunilor sale este probabil să fie fără precedent în această țară”.


…O lume bolnavă. Angajatul unui spital din Marea Britanie, criminal în serie și violator de cadavre…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2.5]

Numărul șoferilor de taxi din Marea Britanie s-a redus la jumătate după pandemia de coronavirus

Numărul șoferilor de taxi din Marea Britanie s-a redus la jumătate după pandemia de coronavirus

Prețul caselor din Marea Britanie explodează. S-a atins un nou record

Prețul caselor din Marea Britanie explodează. S-a atins un nou record