in

Anglia, un român și-a bătut la sânge colegul de celulă: „Am crezut că este un robot”

Un român închis într-un penitenciar din Anglia și-a bătut cu sălbăticie colegul de celulă.

Audiat pentru motivele atacului, românul a făcut declarații halucinante: „Am crezut că este un robot, nu mai avea față umană”

Cazul s-a petrecut la închisoarea din Durham, în aripa B, potrivit observatornews.ro.

Românul care şi-a bătut colegul de celulă are 29 de ani. Incidentul s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an.

După un proces care a durat mai mult de şase luni, s-a stabilit că românul merită o condamnare de doi ani şi jumătate de închisoare.

Conform The Northern Echo, citat de observatornews.ro, angajaţii închisorii au fost obligaţi să intervină, pe 16 ianuarie, când au auzit strigăte din celula respectivă.

Criminalul român care a îngrozit Irlanda a primit închisoare pe viață. Și-a lovit victima de 78 de ani cu bestialitate, a legat-o și a sugrumat-o cu șnurul de la draperie

În momentul în care au deschis uşa celulei, l-au găsit pe românul Daniel Lupu, de 29 de ani, atacându-şi colegul de celulă, care era plin de sânge.

Cei doi bărbaţi au fost despărţiţi, iar angajaţii închisorii au încercat să afle ce s-a întâmplat la faţa locului, dar nu au avut prea mult succes.

Victima s-a rezumat să spună că a fost lovită cu un obiect contondent şi are dureri, dar a refuzat să ofere mai multe detalii.

”Am crezut că e robot”

Ancheta a scos la iveală că românul şi-a lovit victima de mai multe ori cu o bâtă improvizată dintr-un element de mobilier rupt chiar de el cu mâinile goale.

Declaraţia dată de român în faţa anchetatorilor a fost de-a dreptul halucinantă:

“Am rupt bucata de mobilier din perete pentru a mă proteja.

Colegul meu de celulă era un tip periculos.

La un moment dat mi s-a părut că nu mai are o faţă umană şi am crezut că este un robot.

Nu am avut altă alternativă decât să mă comport cum am făcut-o.

Îmi pare rău pentru ce am făcut, sunt vinovat, dar nu a fost un atac cu intenţie”.

Deşi condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare, Daniel Lupu ar putea petrecere în închisoare doar o jumătate din perioada respectivă. După eliberare, condiţionată sau nu, ar urma să fie deportat în ţara natală.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Marea Britanie, un milion de locuri de muncă libere, salariile la niveluri record

Reîncepe Premier League, hooligans revin la luptele de stradă. VIDEO bătaie între fanii de la Manchester United și Leeds