in

Băiat de 14 ani condamnat în Marea Britanie, a ucis o femeie după ce s-a izbit de ea cu trotineta electrică

Băiat de 14 ani condamnat în Marea Britanie, a ucis o femeie după ce s-a izbit de ea cu trotineta electrică. El a provocat moartea unei femei după ce a intrat în coliziune cu aceasta în timp ce se deplasa cu un e-scooter privat pe trotuar, scrie The Guardian.

Băiatul, al cărui nume nu poate fi dezvăluit din motive legale, a lovit-o pe Linda Davis, cunoscută sub numele de Lou, în vârstă de 71 de ani, în Rainworth, Nottinghamshire, pe 2 iunie anul trecut. Aceasta a suferit un traumatism cranian grav și a murit la spital șase zile mai târziu.

Citiți și: Șofer Uber înjunghiat la Londra, un alt bărbat rănit în același incident

Băiat de 14 ani condamnat în Marea Britanie, a ucis o femeie

Miercuri, la tribunalul pentru minori din Nottingham, băiatul a primit un ordin de trimitere de 12 luni de la judecătorul districtual Leo Pyle, care a spus “Acest incident tragic a fost evitabil. Trotuarele sunt destinate pietonilor și persoanelor în scaune cu rotile sau bebelușilor în cărucioare. Acestea ar trebui să fie libere de vehicule de orice tip. Acest mod de transport nu ar trebui să se afle acolo”.

Kelly Shooter, procurorul, a declarat că s-a crezut că Davis nu ar fi putut fi văzută de băiat înainte de a fi lovită, deoarece a ieșit din spatele unui vehicul parcat de-a lungul bordurii.

“Potrivit unui martor, doamna Davis a ieșit din spatele unei furgonete Ford Transit în calea [băiatului]”, a declarat ea în fața instanței. “Este probabil că doamna Davis, în timp ce mergea în spatele acesteia, nu ar fi putut fi văzută”.

Băiatului ”îi pare rău”

În timp ce viteza coliziunii nu a putut fi confirmată, băiatul a declarat la fața locului că se deplasa cu aproximativ 32 km/h și că îi “pare rău”.

Într-o declarație, fiica lui Davis, Rebecca Williams, a spus că mama ei a fost “o bunică foarte tânără, plină de viață și uimitoare”, care era un “suflet vibrant care iubea viața și familia cu ardoare”.

Ea a spus: “Inima mea a fost frântă și nu m-am așteptat niciodată să-mi pierd mama într-un mod atât de devastator”.

Pe lângă un ordin de trimitere, băiatului i s-a interzis dreptul de a conduce timp de cinci ani. Băiatul a arătat “mari remușcări pentru acțiunile sale și continuă să facă acest lucru”. “Remușcarea lui este dublă, în primul rând pentru familia doamnei Davis și pentru proprii săi părinți”, a spus ea.

Scuterele electronice private pot fi cumpărate în mod legal, dar este ilegal să le conduci în orice loc public din Marea Britanie, inclusiv pe șosele și trotuare. Ele sunt clasificate ca vehicule cu motor de către poliție și sunt supuse acelorași condiții, iar incidentele care implică e-scooter-urile sunt investigate în același mod.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Cutremur piața imobiliară Marea Britanie

Cutremur pe piața imobiliară din Marea Britanie, prețurile caselor scad la cel mai rapid ritm din 2009

Prețurile caselor din UK se prăbușesc. “Ar putea scădea cu până la 40%”