in

Disperare pentru două familii din Botoşani. Plecaţi la muncă în Anglia, doi bărbaţi au fost daţi DISPĂRUŢI

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 52 de ani, din comuna Mihălășeni, a părăsit domiciliul în data de 29 iulie a.c., cu destinația Anglia, însă familia a fost informată că barbatul ar fi rămas pe teritoriul Franței, întrucât nu avea documentele necesare pentru a pătrunde pe teritoriul Angliei.

Până în prezent, acesta nu a revenit la domiciliu și nici nu și-a contactat familia.

Obadă Daniel Ştefan are următoarele semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, 70 de kilograme, ochi căprui, tuns chel.

Vestimentație la data plecării: pantaloni din blug de culoare albastru, tricou de culoare roșie, pantofi sport albi.

Cazul bărbatului din Mihălășeni care a dispărut în drum spre Anglia a scos la iveală un alt incident asemănător. Astfel, la puțin timp de la prima dispariție, polițiștii au primit o serie de informații cu privire la un alt botoșănean plecat la muncă în străinătate și despre care nu se mai știe nimic.

Lista statelor cu risc epidemiologic. Marea Briranie rămâne pe lista ROŞIE. Franța și Islanda se alătură

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că Rudai Ciprian, de 46 de ani, din municipiul Botoșani, a părăsit domiciliul în luna decembrie 2019, pentru a pleca la muncă în Anglia, păstrând legătura cu familia până în luna iulie a.c., când nu a mai răspuns la telefon și nici nu i-a mai contactat.

Și în acest caz polițiștii au solicitat ajutorul populației. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, Ciprian Rudai are o înălțime de aproximativ 1,80 metri, o greutate de circa 85 de kilograme, are ochii căprui și este șaten. 

Persoanele care pot oferi informații cu privire la cei doi bărbaţi, sunt rugate să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

imbarcare avion

Lista statelor cu risc epidemiologic. Marea Britanie rămâne pe lista ROŞIE. Franța și Islanda se alătură

Peripețiile unui român din UK care a fost în vacanță în Grecia: „Vameșii nu pot să citească codul QR”