in

Durere fără margini. Şapte cruci albe, în locul unde au murit românii care se întorceau din Anglia

Imaginea durerii. Locul în care și-au pierdut viața o femeie din Suceava și doi dintre copiii acesteia în timp ce se întorceau din Anglia a fost marcat cu șapte cruci albe.

În total şapte persoane au murit în teribilul accident rutier pe E85, surpanumit şi “şoseaua morţii”.

sapte cruci romani anglia

Un bărbat a postat fotografia pe contul său de socializare, însoțit de următorul mesaj: „Am trecut pe aici si am oprit, din respect pentru cei nevinovaţi. Condoleanţe familiilor. Însă acest eveniment rutier nu a reuşit încă să sensibilizeze alți şoferi în trafic. Numai cât am ieşit câteva clipe din mașină, teribilismul este încă pe şosea. Condusul agresiv, tot în ipostazele astea o să se termine. Să avem grijă de viețile noastre”.

Mașină înmatriculată în Anglia, accident cumplit în județul Bacău: șapte morți

Fotografia a fost preluată şi de pagina de Facebook “Atenţie Poliţia Botoșani”, cu mesajul “Cea mai tristă imagine. Aşa arată acum imaginea durerii, rămasă după accidentul de la Bacău în care 7 persoane şi-au pierdut viaţa”.

Cum s-a produs groaznicul accident

Şapte oameni, printre care un bebeluş de 3 luni şi un băieţel de 7 ani, au murit în accidentul îngrozitor petrecut pe DN2/E 85, între Bacău şi Adjud.

Alte cinci persoane au ajuns la spital rănite grav. Totul, după ce, spun poliţiştii, un microbuz de călători a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism cu volan pe dreapta, ce venea din Anglia, relatează Ştirile Pro TV.

Tragedia s-a petrecut dimineaţa la ora 8, pe drumul drept ce leagă Bacău de Adjud. Familia care se afla în autoturismul cu volan pe dreapta venise din Anglia în vacanţă în România. Mergeau spre Suceava, unde aveau domiciliul.

Maşina era condusă de soţ, iar în spate mama de 34 de ani avea grijă de cei 3 copii: unul de numai 3 luni pe care îl ţinea, se pare, în braţe. În calea maşinii lor a ieşit brusc un microbuz cu 7 persoane la bord. Nu se ştie de ce vehiculul a intrat pe contrasens.

Impactul frontal a fost atât de puternic încât scena accidentului este terifiantă. Martorii au rămas împietriţi la vederea victimelor. În autoturismul cu numere de Anglia mama şi doi dintre copii – bebeluşul de 3 luni şi un băieţel de 7 ani – au murit pe loc.

Microbuzul cu 7 persoane era condus de un bărbat de 46 de ani, care făcea des curse Bacau-Adjud. 4 femei care se aflau în vehicul au murit pe loc. Cea mai tânără avea doar 18 ani.

Toate cele 5 persoane din ambele vehicule, care au supravieţuit accidentului, au fost duse cu răni grave la spital. Printre victimele internate sunt doi copii: unul de 15 ani, celălalt de 3 ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]

a-treia-doza

Marea Britanie pregăteşte a TREIA doză de vaccin. Care sunt categoriile vizate

Covidul a avut un impact uriaș asupra IQ-ului poporului britanic. Studiul cu rezultate uimitoare