Menu
in

În Londra, ca în Vestul Sălbatic. Bărbați mascați, înarmați cu macete, au intrat peste o familie îngrozită

O bandă formată din opt bărbați mascați și înarmați cu macete au încercat să spargă casa unei familii din Walthamstow, nordul Londrei.

Cei opt au intrat în casă, la ora 5 dimineața, pe 1 aprilie anul acesta, iar poliția a dat publicității acum fotografii capturate de camerele de supraveghere.

Potrivit Poliției Metropolitane, răufăcătorii i-au amenințat pe cei patru oameni din casă, după care le-au cerut să le predea orice bunuri de valoare. Dar cei din interiorul casei au ripostat și i-au făcut să plece cu mâinile goale.

În timpul luptei, două dintre victime au suferit răni ușoare și au fost transportate la spital după care au fost externate.

Anglia: Români mascați, spargere la un magazin de electronice închis pe perioada pandemiei. Au plecat cu laptopuri și telefoane de zeci de mii de lire

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat un control medico-legal.

Au recuperat imaginile de pe camerele de supraveghere și au luat declarații victimelor.

În aceeași noapte a avut o altă spargere asemănătoare, dată tot de niște bărbați mascați, într-un club de noapte din Clacton-on-Sea, din Essex.

PC David Havard, de la echipa de spargeri și jaf din Waltham Forest, a declarat: „A fost o experiență terifiantă pentru familia implicată și ne-am hotărât să-i găsim pe cei care au comis această spargere.”

„Ca parte a anchetelor noastre, acum putem distribui imagini cu trei bărbați cu care dorim să vorbim. Aș ruga pe oricine îi recunoaște pe bărbații din aceste imagini să contacteze imediat poliția”.

Dacă puteți ajuta, vă rugăm să sunați la 101 sau să trimiteți un mesaj pe Twitter la @MetCC, citând cazul CAD 1062/01Apr. Pentru a rămâne anonim, contactați Crimestoppers la 0800 555 111.


…În Londra, ca în Vestul Sălbatic. Bărbați mascați, înarmați cu macete, au intrat peste o familie îngrozită…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.3]
Exit mobile version