Menu
in

Tânăr de 18 ani, omorât în bătaie de opt persoane în centrul orașului Liverpool

Un tânăr a fost omorât în bătaie de o bandă de formată din aproximativ opt persoane, în centrul orașului Liverpool.

Michael Toohey, în vârstă de 18 ani, a suferit mai multe răni violente în timpul unui atac feroce și susținut în zona London Road, din centrul orașului Liverpool, sâmbătă, 16 aprilie, scrie Liverpool Echo.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului în jurul orei 17.50, unde l-au găsit pe Michael bătut cu bestialitate.

Tânărul a fost dus de urgență la Spitalul Regal din Liverpool, dar a fost declarat mort în aceeași seară. Poliția din Merseyside îi caută acum pe cei implicați și a arestat deja o femeie de 34 de ani din Fazakerley, suspectată că l-a ajutat pe unul dintre criminali.

O sursă a declarat pentru publicația amintită: „Ferocitatea a fost îngrozitoare. Rănile arătau de parcă îl călcase mașina. Se crede că au fost până la opt persoane implicate”.

Poliția caută martori și filmări de la locul crimei

Poliția a anunțat că a fost efectuată o examinare post-mortem și că Michael a murit din cauza unor „răni multiple”. Detectivii urmăresc mai multe linii de anchetă, inclusiv un vehicul condus „neregulat” în zonă.

Român condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ în Anglia, și-a omorât în bătaie prietenul din copilărie

Michael se mutase recent într-o casă nouă cu partenera lui însărcinată și era „emoționat de ceea ce le-a rezervat viitorul”, se arată într-un comunicat al familiei acestuia. De asemenea, tragedia nu este prima de acest gen care afectează familia, care a spus că vărul lui Michael, Johnny Delaney, a fost atacat și omorât în Ellesmere Port, în 2003, cu câteva zile înainte de a împlini 16 ani.

Inspectorul șef detectiv Steve McGrath a declarat: „Continuăm să urmărim o serie de linii de anchetă și aș ruga pe oricine care nu ne-a contactat deja să facă acest lucru de urgență. Un tânăr și-a pierdut viața în mod tragic și noi ne angajăm să găsim persoana sau persoanele responsabile și să le duce după gratii.”

„Acest incident s-a petrecut într-o zonă aglomerată din centrul orașului Liverpool, în jurul orei 17:40, sâmbătă seara. Știm că mai mulți oameni se aflau în stațiile de autobuz de pe London Road, trecând pe lângă TJ Hughes sau conducând de-a lungul London Road.”

Oricine are informații despre acest incident este rugat să contacteze poliția Merseyside la 101 sau Crimestoppers UK, anonim, la 0800 555 111, citând referința 22000261976.


…Tânăr de 18 ani, omorât în bătaie de opt persoane în centrul orașului Liverpool…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version