Menu
in

Măcelarul din Bermondsey a fost dus în instanță și arestat. A ucis o familie întreagă

Măcelarul din Bermondsey, Joshua Jacques, acuzat de uciderea a patru membri ai unei familii în sud-estul Londrei a fost dus în fața instanței.

O fostă lucrătoare NHS și partenerul său, alături de fiica și nepoata ei au fost găsiți înjunghiați mortal în casa lor din Bermondsey, la primele ore ale zilei de luni, 25 aprilie.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a apărut în instanță acuzat de uciderea celor patru membri ai familiei din sud-estul Londrei, scrie Sky News.

Joshua Jacques, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat preventiv după apariția sa la Tribunalul din Westminster.

El este acuzat că i-a înjunghiat pe Dolet Hill, 64 de ani, Denton Burke, 58 de ani, Tanysha Ofori-Akuffo, 45 de ani, și pe Samantha Drummonds, 27 de ani.

Cele patru persoane ucise în Londra au fost identificate. Un suspect se află în custodie

Burke și partenera sa, doamna Hill, au fost uciși amândoi în casa lor din Delaford Road, Bermondsey, la primele ore ale zilei de luni.

Fiica doamnei Hill, doamna Ofori-Akuffo, care locuia în Kennington, și nepoata doamnei Drummond, care locuia în Forest Hill, au murit de asemenea la proprietate.

Vecinii au spus că familia era „drăguță” și a fost șocată de moartea lor.

Hill a lucrat ca asistentă la spitalul Guy’s and St Thomas’s din Westminster, centrul Londrei, timp de 21 de ani, înainte de a se pensiona în 2018.

Jacques va apărea în arest la Tribunalul din Westminster, a spus Poliția Metropolitană.


…Măcelarul din Bermondsey a fost dus în instanță și arestat. A ucis o familie întreagă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version