Menu
in

BREAKING NEWS! Trenul de aterizare al unui avion British Airways s-a rupt, iar partea din față s-a prăbușit. Aeronava venise de la Moscova

Un avion British Airways Dreamliner a suferit o defecțiune majoră la trenul de aterizare, roțile cedând iar partea din față a aeronavei prăbușindu-se pur și simplu.

Incidentul s-a întâmplat pe Aeroportul Heathrow din Londra, în această dimineață. Mai multe fotografii și imagini online au apărut pe rețelele de socializare și pe mai multe site-uri de profil.

Avionul, un Boeing 787-8 (reg. G-ZBJB) a efectuat zborul # BA881 de la Moscova, ieri, 16 iunie și se pregătea să plece la Frankfurt.

Aeronava implicată în incident are 8 ani vechime și este deținută și operată de BA. Avionul este echipat, în mod normal, cu 154 de locuri la clasa economic, 25 premium economic și 35 la clasa business.

Însă, potrivit reprezentanților companiei, aeronava nu a transportat persoane din Rusia, ci a efectuat un zbor cargo.

Un avion plin cu români din Londra, la un pas de tragedie pe Aeroportul din Suceava

„O aeronavă de marfă a fost avariată când era staționară la stand. În calitate de aeronavă doar pentru marfă, nu erau pasageri la bord”, au declarat cei de la British Aiways.

„Siguranța este întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră și investigăm problema”, au mai spus aceștia.

Deși nu se știe încă din ce cauză s-a produs incidentul, se pare că aeronava era parcată atunci când s-a întâmplat.

Având în vedere restricțiile din Marea Britanie, zborurile pe distanțe lungi sunt destul de dificil de efectuat, British Airways folosind multe dintre aceste aeronave extrem de eficiente în primul rând pentru a transporta marfă.

Datele arată că flota Dreamliner a operat 1.706 zboruri în primul trimestru al anului, iar în acest al doilea trimestru au fost efectuate 1.806 de zboruri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version