Menu
in

Bristol: Polițiștii chemați să oprească o petrecere ilegală de 700 de persoane, luați la bătaie

Polițiștii chemați pentru a opri o petrecere ilegală organizată într-o hală de lângă Bristol, Marea Britanie, au fost atacați chiar de către participanții la eveniment.  

Polițiștii britanici au fost chemați, sâmbătă, 30 octombrie, să oprească o petrecere ilegală la care participau 700 de persoane. La sosirea oamenilor legii, câțiva petrecăreți au devenit violenți și au început să arunce cu diverse obiecte în ofițeri, potrivit site-ului BBC, citat de Observator News.

În încercarea de a-I descuraja pe petrecăreți, oamenii legii au oprit alimentarea principală cu curent electric, însă organizatorii evenimentului nu au fost descurajați și au găsit o altă soluție pentru ca petrecerea ilegală să poată continua.

Petrecere cu peste 50 de invitați în Nottingham. 10.000 de lire sterline amendă

Câțiva ofițeri au fost răniți în timpul altercației, dar au rămas „la datorie”, potrivit unui purtător de cuvânt al Poliției.

În urma incidentului, opt persoane au fost arestate, iar mai multe instrumente muzicale au fost confiscate.

Marea Britanie este țara cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19 din Europa, bilanțul ridicându-se la peste 46.500 de morți. Premierul Boris Johnson a anunțat introducerea un nou lockdown, începând din 5 noiembrie până pe 2 decembrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version