in

Britanicii au cerut extrădarea „Ursului Carpatin”

Luptătorul MMA Ghiță Ignat, supranumit „Ursul Carpatin”, este pe punctul de a fi extrădat în Marea Britanie, la solicitarea magistraților din Westminster, Londra. Acesta este acuzat de mai multe fraude informatice, cu un prejudiciu de peste 500.000 de dolari australieni, creat unor cetățeni britanici.Ignat a fost arestat preventiv pe o perioadă de zece zile, de Curtea de Apel Suceava, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare, din 22 noiembrie 2012. Pe durata arestului preventiv, magistrații români vor cere informații suplimentare cu privire la motivele pentru care s-a cerut extrădarea „Ursului Carpatin” în Marea Britanie.

Fraudă bancară de 3 milioane de lire: român prins în flagrant

Ghiţă Ignat este acuzat că, împreună cu mai mulţi complici din Suceava, Iași, Sibiu și București, au sustrat din cardurile bancare a mai multor cetăţeni britanici aproximativ 500.000 de dolari australieni, pe filiera Australia, Noua Zeelandă şi Malaezia. El a fost reținut la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut și a stat mai bine de o lună în arest, la Suceava, după care a fost eliberat cu interdicția de a părăsi localitatea.

În 2011, se arată pe siteul realitatea.net, „Ursul Carpatin” era preferatul paginilor sportive şi al emisiunilor TV de profil din Suceava. Inaugurase, la Baza Sportivă Unirea, Clubul „Bucovina Figth Team” şi se lăuda cu şase victorii în tot atâtea meciuri MMA, din care patru obţinute în America. La inaugurarea clubului au fost prezenţi luptători de top ai circuitului Local Combat – Cătălin Moroşanu, alias „Moartea din Carpaţi” şi Sebastian Ciobanu, supranumit „Fiul lui Dracula”.

Românul care ar fi furat peste £3 milioane de la 9000 de victime a fost lăsat să plece liber

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zmărăndescu, noul campion European IBA la box

Teatru: „Caramitru – Mălăele, câte-n lună și în stele”