in

Ce pățești când ajungi din Anglia pe aeroportul din Cluj Napoca. Mărturie șocantă: ”Suntem cam 1000 de persoane. Lipsa de respect, de igienă, de orice”

Mărturie incredibilă a unui cetățean român venit din Anglia, pe aeroportul din Cluj Napoca. El a fost preluat de autorități și dus în condiții proaste deși are un copil mic care a fost nevoit să doarmă pe un geamantan.

Iată mărturia incredibilă a unui român venit pe aeroportul din Cluj:

“Am fost luat de la ora 3 de la aeroport de la sosiri, dus într-o sală a sporturilor, un loc plin de gunoaie, suntem cu copilul care are un an și două luni. Am pus un geamantan pe jos și l-am culcat acolo.

Nu am mâncare pentru copil și nici eu nu am mâncat de ieri nimic. Am fost luați în trei tranșe, am ajuns aici și mai erau niște oameni aduși înaintea noastră. Suntem cam 1000 de persoane. Lipsa de respect, de igienă, de orice. Doar domnii jandarmi au vorbit cu noi, din mașină, stăteau cu măștile.

Am completat o cerere înainte să trecem vama, ne-a luat în evidență și cam atât. Am ajuns în aeroport, am trecut pe lângă un aparat care ne lua temperatura. Era și o doamna gravidă și cu un copil de 3 ani. Eu aștept să mi se zică, să vină o mașină de la SMURD să ne ducă pe fiecare în județul respectiv. Habar n-am.

Nu se compară cu cei din Anglia, acolo am avut prioritare de trecere, acolo am stat 14 zile în carantină înainte să vin in țară. Nu am nicio hârtie, a fost autoizolare, nu am fost testat și nu am cum să certific“, a mărturisit bărbatul, în direct la RealitateaTV.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

măștile improvizate

Cine trebuie să poarte mască? Sunt bune măștile improvizate, făcute acasă?

Un copil de 5 ani din Marea Britanie, cea mai tânără victimă a epidemiei din Europa