in

Șoferul vinovat de cel mai grav accident din România urma să vină în Anglia la muncă

Șoferul vinovat de accidentul în care au murit 7 persoane, cel mai grav din ultimii ani din România, urma să vină în Anglia la muncă.

Cel mai grav accident din România

Accidentul s-a produs marţi dimineaţa, 1 februarie 2022, în judeţul Iaşi.

Soferul vinovat de accident voia să vină la muncă în Anglia

Din primele informaţii, accidentul s-ar fi produs din cauza autocamionului condus de Radu Andrei, decedat în accident.

Camionul a derapat, a acroşat ambulanţa în care se afla o gravidă şi a intrat în coliziune frontală cu microbuzul. În microbuz se aflau mai multe persoane dintr-o localitate din apropiere, care mergeau la muncă.

Tânărul de la volanul autocamionului, Radu Andrei, abia împlinise 30 de ani şi urma să se căsătorească. Acesta fusese plecat la muncă în străinătate. Din spusele apropiaţilor, ar fi vrut să se întoarcă în Anglia, fiind nemulţumit de salariile din România, scrie Adevărul.

Șoferul dubei avea 2 copii

Şoferul autoutilitarei, Constantin Pralea, decedat și el, care transporta alte cinci persoane era căsătorit şi avea doi copii.

„Apelul la 112 ne anunţa înainte de ora 7 de un accident cu victime multiple. Implicate persoane din trei autovehicule, dintre care o ambulanţă de la serviciul de ambulanţă Iaşi. Au fost trimise iniţial patru echipaje acolo, s-a suplimentat apoi cu încă trei echipaje.

Mai mulţi medici, mai mulţi asistenţi şi paramedici. Au fost găsite initial 6 persoane inconştiente. S-au evaluat. S-a început resuscitarea, pentru unele dintre ele s-a declarat imediat decesul.

A şaptea persoana, şoferul dubiței a fost şi el găsit în stop prin trauma. S-a efectuat resuscitarea aproape o oră, din păcate fără răspuns.

Șofer român de TIR, ucis de Furtuna Malik pe o autostradă din Marea Britanie. Avea doar 32 de ani

Bilanț de șapte decedați

Bilanţul deceselor la acest accident este de şapte persoane decedate din doua autovehicule la locul accidentului”, a declarat Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Gravida din ambulanţă a fost dusă la maternitate, iar şoferul şi asistenta se află la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„Din păcate, energia cinetică in momentul impactului a produs leziuni extrem de severe la nivelul tuturor segmentelor la cei 7 implicaţi şi decedaţi în acest accident”, a mai spus medicul Diana Cimpoeşu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 2]

Crescătorii de porci din Marea Britanie riscă falimentul. Lucrătorii din UE refuză ofertele din UK

Crescătorii de porci din Marea Britanie riscă falimentul. Lucrătorii din UE refuză ofertele din UK

Boris Johnson la Kiev: „Rusia nu amenință doar Ucraina. Este un pericol evident pentru Europa”

Boris Johnson la Kiev: „Rusia nu amenință doar Ucraina. Este un pericol evident pentru Europa”