in

Șofer român de TIR, ucis de Furtuna Malik pe o autostradă din Marea Britanie. Avea doar 32 de ani

Șofer român de TIR, ucis de Furtuna Malik pe o autostradă din Marea Britanie. Avea doar 32 de ani

Un șofer român de TIR a murit în timpul furtunii Malik, din weekendul trecut, într-un accident îngrozitor petrecut pe o autostradă din Scoția.

Bogdan Popa, în vârstă de 32 de ani, a murit în coliziunea fatală de pe M74, familia sa fiind acum în stare de șoc.

Serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului după ce Bogdan Popa, care se deplasa spre nord, pe autostrada aglomerată, s-a izbit de cealaltă parte a carosabilului.

Camionul său s-a ciocnit apoi cu o mașină. Românul a fost declarat mort la locul accidentului.

Bogdan lasă în urmă o soție devastată și un fiu de 12 ani, scrie Daily Record.

Românul locuia de doi ani în Liverpool, lucrând ca șofer profesionist de camion.

Nepoata sa, Monica Tudorie, în vârstă de 19 ani, a declarat: „Soția lui este cu devastată și suntem cu toții în stare de șoc, nu credem că este real. Toată lumea încă așteaptă să se întoarcă. Dar partea cea mai dificilă este pentru fiul său, el își așteaptă în continuare tatăl.”

Furtuna Malik a ucis două persoane și a provocat distrugeri în nordul Marii Britanii

„Mătușa mea este într-o stare foarte dificilă. Nu ne așteptam niciodată la asta, este un șofer profesionist de camion care a călătorit prin toată Europa. Era un șofer foarte bun, nu a avut niciodată probleme.”

„Chiar și atunci când s-a întâmplat asta, iar poliția a explicat totul, a spus că nu a fost deloc vina lui. Avea centura de siguranță pusă și nu era pe mobil sau ceva de genul acesta, n-ar fi făcut-o niciodată, totul a fost din cauza vântului”.

Monica a mai spus că unchiul ei era avea o legătură specială cu fiul său.

„Înainte de a afla ce s-a întâmplat cu tatăl său, vărul meu mic mi-a explicat că are probleme cu accesarea GPS-ului tatălui său și că era îngrijorat. Când a văzut știrile, cred că s-a speriat că era vorba despre tatăl lui. Și apoi au venit polițiști acasă și ne-au spus”, a mai spus nepoata lui Bogdan Popa.

A fost deschisă o strângere de fonduri pentru a duce trupul lui Bogdan în România care ar putea costa mii de lire sterline.

„Vă rugăm să ne ajutați, 29.01.22 Bogdan Popa, un fiu, soț, tată de 32 de ani, din cauza condițiilor meteorologice, accident grav pe o șosea scoțiană, a fost izbit de cealaltă parte a carosabilului. Din păcate, nu a supraviețuit acestui accident și a lăsat în urma lui o soție și un fiu de 12 ani.”

„Vă rugăm, cu multe respect, încercați să ajutați familia Popa pentru a strânge fonduri ca să fie trimis înapoi în România, deoarece trebuie să fie aproape de familia lui. Vă mulțumim foarte mult pentru amabilitate.”

Puteți dona pentru strângerea de fonduri AICI.


///Șofer român de TIR, ucis de Furtuna Malik pe o autostradă din Marea Britanie. Avea doar 32 de ani///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Boris Johnson merge la Kiev: Marea Britanie va apăra suveranitatea Ucrainei

Boris Johnson merge la Kiev: Marea Britanie va apăra suveranitatea Ucrainei

„Un om fără rușine”: Boris Johnson refuză să demisioneze chiar și după ce s-a dovedit că a chefuit la Guvern în plin LOCKDOWN

„Un om fără rușine”: Boris Johnson refuză să demisioneze chiar și după ce s-a dovedit că a chefuit la Guvern în plin LOCKDOWN