in

VIDEO – Cinci români bătuți cu bestialitate în Belfast. Martor: „Sângera foarte rău, plângea și era în stare de șoc”

Apar noi detalii cu privire la atacul rasist asupra românilor din Belfast.

Cinci români au fost victimele unui atac extrem de violent care s-a desfășurat chiar în casa în care locuiau, în Belfast. Mai multe persoane înarmate cu bâte de baseball au intrat cu forța în casa unde locuiau aceștia și i-au luat la bătaie. Unul dintre ei a fost internat în spital, cu răni grave, scrie BBC.

Femeia care a venit în ajutorul lor a spus că era sânge și sticlă spartă peste tot.Ea a spus că a văzut câțiva tineri care erau foarte înspăimântați și un bărbat care sângera pe podea, cu leziuni grave la cap.

„Când am intrat, toate ferestrele erau sparte, casa era distrusă. Baia și toaleta au fost distruse, era sânge peste tot, sticlă spartă, iar băieții erau sus, în camera din spate, cu adevărat înspăimântați”, a declarat femeia căreia i-a fost teamă să își dezvăluie identitatea.

„În dormitorul principal, un bărbat în vârstă de 28 sau 29 de ani, era culcat pe podea cu răni severe la cap. Fusese bătut cu o bâtă de baseball și părea că are și piciorul rupt. Avea un umăr dislocat sau rupt, arăta ca o urmă de glonț sau o rană înjunghiată, capul îi sângera foarte rău, plângea și era în stare de șoc”, a continuat femeia.

A fost într-adevăr înfricoșător pentru toți vecinii și vârstnicii. A fost o scenă oribilă, nu vrem să mai vedem așa ceva. Oamenii sunt șocați și dezgustați”, a mai spus ea.

Ambasada României la Londra nu a avut încă niciun fel de reacție cu privire la acest incident.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Interlopul Săndel Șerbu zis Sorin Brăileanul, omorât din răzbunare. Ucigașii săi, găsiți vinovați de instanță

Lider conservator despre românii care muncesc în Anglia: „Vin aici pentru că sunt salarii de trei ori mai mari ca în România”