in

Interlopul Săndel Șerbu zis Sorin Brăileanul, omorât din răzbunare. Ucigașii săi, găsiți vinovați de instanță

Săndel Șerbu, în vârstă de 36 de ani, omorât în bătaie de mai multe persoane înarmate cu bâte și răngi de metal, avusese o altercație cu unul dintre agresori cu o lună și jumătate înainte, au descoperit anchetatorii.

Șerbu, cunoscut sub numele de Sorin Brăileanul, a murit după ce a fost bătut cu bestialitate la mică distanță de un club de manele din Ilford, de unde ieșise în ziua de 12 noiembrie 2017.Două dintre armele cu care a fost omorât Săndel Șerbu

Potrivit anchetatorilor, frații Răzvan Vlădescu, zis Jessie, în vârstă de 27 de ani, și Araman Stoica, zis Nardi Gladiatoru, de 25 de ani, alături de ruda lor Ionuț Vasile, de 28 de ani, îl căutau pe Șerbu pentru a se răzbuna în urma unei alte altercații ce avusese loc în urmă cu șase săptămâni.

Atacatorii au folosit o bâtă de baseball, o crosă de cricket și o bară de metal de doi metri pentru a-l lovi pe Șerbu. Acesta a primit „cel puțin” trei lovituri înainte să se prăbușească la pământ, unde a continuat să fie lovit.

Cei implicați au încetat să îl lovească la apariția unei ambulanțe care era în drum spre o altă urgență.

„Sirenele și luminile albastre au făcut i-au descurajat pe atacatori”, a spus procurorul Anthony Orchard.

Un trecător care a asistat la scena sângeroasă a spus că loviturile au fost atât de dure încât a auzit oasele victimei cum se rup.

Araman Stoica, zis Nardi Gladiatorul
Răzvan Vlădescu, zis Jessie

Atacatorii au plecat calm, în urma ambulanței, lăsându-și victima cu fața în jos, într-o baltă de sânge, în mijlocul drumului, a mai spus procurorul.

„S-au urcat în mașina cu care veniseră ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a adăugat acesta.

Cei doi paramedici au încercat să îl salveze pe român, cerând totodată sprijinul unei ambulanțe aeriene, însă Șerbu a murit la Royal Hospital, din Londra, două ore mai târziu.

Atacul asupra lui Săndel Șerbu a fost pre-planificat. Se pare că au fost motivat de răzbunare”, a mai spus procurorul.

Potrivit acestuia, în urmă aproximativ șase săptămâni, la 23 septembrie 2017, Șerbu fusese implicat într-o luptă cu doi bărbați români, tot în fața Clubului Global, din Ilford.

În timpul acelei lupte, Răzvan Vlădescu a fost bătut de un bărbat numit Cristi Buhan, iar Șerbu se implicase în luptă și l-a lovit Vlădescu care a a suferit o leziune oculara si a fost spitalizat.

La câteva săptămâni după luptă, Vlădescu s-a văzut cu Șerbu și i-a cerut acestuia să îi plătească o compensație materială, refuzată de cel din urmă.

Vlădescu și Stoica, ambii domiciliați în Romford, au negat, dar au fost condamnați pentru crimă.

Vasile, domiciliat în Ilford, a fost achitat pentru crimă, fiind găsit vinovat de ucidere din culpă.

Alți doi bărbați, Ionuț Cucu și Florin Ivan nu au fost găsiți vinovați. Judecătorul Wendy Joseph îi va condamna inculpații la 15 februarie.

Cei trei condamnați ceruseră să fie judecați în România, însă cererea le-a fost refuzată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Belfast. Poliția îi caută pe cei care au devastat casa unor români cu bâtele de baseball. „Nu există loc de violență în societatea noastră”

VIDEO – Cinci români bătuți cu bestialitate în Belfast. Martor: „Sângera foarte rău, plângea și era în stare de șoc”