Menu
in

Ciocniri violente la Londra între poliție și demonstranții anti-vaccinare. Mai mulți polițiști au fost răniți

Mai mulți polițiști au fost răniți în weekend într-o ciocnire cu manifestanții antivacciniști, la Londra. Protestatarii cer ca vaccinarea anti-COVID să nu fie extinsă și la copiii cu vârste între 12 și 15 ani.

Manifestanții au încercat să intre în clădirea care găzduiește Agenția de Reglementare a Medicamentelor din Marea Britanie, instituție care aprobă vaccinurile împotriva COVID în Regatul Unit.

În luna august, când vaccinarea a fost extinsă la tinerii de 16-17 ani, un grup de manifestanţi a forţat intrarea unor televiziuni. De menţionat că, în Marea Britanie vaccinul anti-Covid nu este obligatoriu.

Patru ofițeri au fost răniți în timpul ciocnirilor cu protestatarii anti-vaccin din centrul Londrei, a declarat Poliția Metropolitană.

Scotland Yard a scris pe Twitter: „O serie de protestatari au devenit violenți față de poliție … Acest lucru este inacceptabil”.

Manifestanții au încercat să ia cu asalt sediul Agenției de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA) din centrul Londrei. Protestatarii s-au mutat apoi în South Kensington.

Londra: asalt asupra clădirii BBC. Poliția luptă pentru apărarea studiourilor din vestul Londrei. Zeci de activiști protestează împotriva pașapoartelor de vaccinare și vaccinării copiilor

Ofițerii au arestat 10 persoane în legătură cu protestele.

Protestul a fost organizat ca urmare a faptului că 200.000 de adolescenți au devenit eligibili pentru a face două doze de vaccin.

Dar organismul consultativ din Marea Britanie a refuzat să dea undă verde vaccinării copiilor sănătoși cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, arată BBC.

MHRA este organismul guvernamental responsabil pentru aprobarea vaccinurilor împotriva coronavirusului.

Andrew Wood, consilier pentru Canary Wharf, a declarat că se distribuie pliante despre vaccinarea copiilor.

Filmările de pe rețelele de socializare arată demonstranții reținuți de poliție în timp ce încearcă să intre în birourile MHRA din Cabot Square, în Canary Wharf vineri după-amiază.

Protestul vine după ce jurnaliștii care lucrau pentru ITN au fost blocați în birourile lor când un grup de protestatari anti-vaccinare au forțat intrarea în sediul central al radiodifuzorului din Londra, pe 23 august.


Ciocniri violente la Londra între poliție și demonstranții anti-vaccinare. Mai mulți polițiști au fost răniți…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
Exit mobile version