Menu
in

Cum au plănuit trei români din Londra să fure date de pe carduri de la bancomate din India

Poliția din Hyderabad, India, a prins, în urmă cu câteva zile, doi români care furau datele clienților de la bancomate ale unor bănci.

Virgil Dăniță, 47 de ani și George Cristian, 28, au fost prinși în timp ce plantau dispozitive de skimming la bancomate. Asupra sa s-au găsit mai multe astfel de aparate cu care infractorii copiau datele de pe cardurile clienților.

Potrivit India Times, cei doi au fost angajați la Londra, de către un alt român, pe nume Cristi. Toată afacerea s-a derulat într-un pub din capitala Marii Britanii, unde Cristi s-a întâlnit cu George Cristian și a pus la punct acțiunea. Crisitian l-ar fi contactat, apoi, pe Virgil Diniță, care a acceptat să facă parte din grup.

Potrivit poliției, cei doi au primit câte 5.000 de euro pentru a planta dispozitive de skimming la bancomate din India. Cei doi trimiseseră deja capului grupării datele de pe mai multe carduri care urmau a fi colnate pentru a fura bani din conturile clienților.

Cei doi români au fost prinși după ce un agent de securitate a văzut o fâșie neobișnuită, de culoare roșie, în jurul intrării pentru carduri de la bancomat, iar a doua zi nu a mai văzut-o. Câte zile mai târziu, același paznic a observat din nou o bandă, de culoare verde și a alertat reprezentanții Băncii Naționale din India.

Aceștia au descoperit dispozitivul montat la bancomat și au anunțat poliția care, după ce a verificat camerele de luat vederi, i-a descoperit și i-a prins pe cei doi români.

VIDEO – Imagini șocante cu cei doi români în timp ce aruncau în aer bancomate în Anglia. Au primit mulți ani de pușcărie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version