Menu
in

Irlanda de Nord: Româncă plină de sânge acuză că a fost înjunghiată de soțul său

O femeie de origine română a fost găsită de poliție în timp ce alerga  pe străzi, plină de sânge, în Ballymena, Irlanda de Nord. Ea le-a spus polițiștilor că a fost înjunghiată de soțul său.

Poliția l-a arestat, marți seară, 29 octombrie, pe Ioan Gabor, de 43 de ani, cetățean român, cu domiciliul în Ballymena, care a apărut la Curtea Magistraților din localitate, acuzat de vătămare corporală gravă, cu intenție.

El mai este acuzat de deranjarea ordinii publice și agresarea unui polițist.

Inculpatul neagă acuzațiile ce i se aduc, scrie Belfast Telegraph, și susține că femeia s-a tăiat singură.

Polițiștii spun că femeia alerga plină de sânge pe stradă, urmată de un bărbat care avea sânge pe el.

Anchetatorul a spus că, inițial, femeia, care vorbea puțin limba engleză, nu a putut să răspundă la întrebările poliției.

În timp ce era arestat, Gabor a început să strige și să fie abuziv verbal, atacând un polițist. În cele din urmă, femeia a spus că soțul său i-a provocat rănile, cu un cuțit. Ea a fost dusă la un spital din Antrim.

Poliția s-a opus eliberării pe cauțiune a românului, considerând că există un „risc ridicat” și că există o teamă că, eliberat, Gabor va comite și alte infracțiuni.

Judecătorul a constatat că inculpatul a s-a mai confruntat cu acuzații de violență domestică, la începutul anului, într-un incident similar și a refuzat cererea de eliberare pe cauțiune.

Cazul a fost amânat până la sfârșitul acestei luni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version