in

Elena Udrea, dată în urmărire generală. Ar fi părăsit deja România

elena udrea urmărire generală

Elena Udrea a fost dată în urmărire generală, aceasta ar fi plecat deja din România pe la Vama Giurgiu, chiar de dimineață, după ce instanța a decis că trebuie să execute 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Fostul ministru al Turismului este de negăsit, scrie Antena3. Polițiștii au căutat-o la vila din Corbeanca unde aceasta locuia cu iubitul ei, cât și la adresa de domiciliu din Capitală.

Judecătorii de la Instanța Supremă i-au respins contestația în anulare formulată la decizia de condamnare în dosarul Gala Bute, care prevedea 6 ani de închisoare pentru fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea se întoarce la închisoare. ICCJ i-a respins contestația

ICCJ a respins contestația în anulare iar decizia inițială in dosarul Gala Bute rămâne definitivă, astfel că Elena Udrea va trebui să execute pedeapsa de 6 ani de închisoare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

La închisoare va ajunge și fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, care are de executat o condamnare de cinci ani, precum și Tudor Breazu (administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea), care a primit 3 ani cu executare.

Ceilalți inculpați au pedepse cu suspendare: Ștefan Lungu (fost consilier al Elenei Udrea) – un an și șase luni cu suspendare; Gheorghe Nastasia (fost secretar general în Ministerul Dezvoltării) – 4 ani cu suspendare; Ana Maria Topoliceanu (fost director al Companiei Naționale de Investiții) – 3 ani cu suspendare, Dragoș Marius Botoroagă (administratorul unei firme) – doi ani și șase luni cu suspendare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

atacuri nucleare

UE se pregătește pentru atacuri nucleare și chimice

bărbat înjunghiat

Bărbat înjunghiat și focuri de armă în vestul Londrei