Menu
in

Elena Udrea, prinsă în Bulgaria. Încerca să treacă în Grecia

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, în timp ce încerca să treacă vama în Grecia, ea ar fi fost depistată de polițiști în zona Kulata, la frontiera cu Grecia, potrivit Antena3.

La două ore și 20 de minute după ce a fost emis mandatul de arestare, Udrea a fost reținută de oamenii legii. În prezent, se așteaptă documentele din România pentru a fi adusă în țară.

În imaginile prezentate de către autoritățile bulgare, Elena Udrea stă pe un scaun și pare că vorbește cu cineva la telefon, a spus Carmina Pricopie, la News Hours with CNN.

Elena Udrea, dată în urmărire generală. Ar fi părăsit deja România

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, a precizat IGPR prin intermediul unui comunicat.

La momentul reținerii, Elena Udrea nu era singură în mașină.

Elena Udrea fusese dată în urmărire generală după ce polițiștii nu au găsit-o la domiciliu. Antena 3 a prezentat informații obținute pe surse că Elena Udrea plecase din România pe la Vama Giurgiu, chiar de dimineață, după ce instanța a decis că aceasta trebuie să execute 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.


Elena Udrea, prinsă în Bulgaria. Încerca să treacă în Grecia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version