Menu
in

Bărbat înjunghiat și focuri de armă în vestul Londrei

Un bărbat a fost înjunghiat, iar mai multe împușcături au fost trase în Ealing, vestul Londrei, în timp ce poliția a emis un ordin de oprire și percheziționare.

Potrivit MyLondon, o victimă în vârstă de 18 ani a fost transportată de urgență la spital cu mai multe înjunghieri.

În primul incident, conform poliției, marți (5 aprilie), la ora 23:45, ofițerii au fost chemați la Dabbs Hill Lane, Northolt, după ce au primit rapoarte despre focuri de armă. Cu toate acestea, la sosirea ofițerilor, lucrurile păreau în ordine și nu au fost făcute arestări.

Weekend plin de violență în Londra. Patru înjunghiați, studentă ucisă în cămin

Apoi, miercuri, la ora 12.16, poliția a ajuns pe Mandeville Road, Northolt, în urma unor informații cu privire la o înjunghiere.

Polițiștii au găsit o victimă în vârstă de 18 ani înjunghiată care  a fost transportat de urgență la spital de către echipajul Serviciului de Ambulanță din Londra.

Poliția a spus că nu există nimic care să sugereze că incidentele sunt legate. Ordinul a fost în vigoare de la ora 20:00 miercuri, până la ora 6:00 joi (7 aprilie) dimineața.

Un purtător de cuvânt a declarat: „Poliția a fost chemată la 23:45, marți, 5 aprilie, în urma unor informații despre focuri de armă în Dabbs Hill Lane, Northolt. Nu au fost raportați răniți. Anchetele sunt în curs de desfășurare. Nu au fost efectuate arestări.”

După înjunghierea de pe Mandeville Road, un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Poliția a fost chemată la ora 12:17 miercuri, 6 aprilie, în urma unor informații cu privire la o înjunghiere în Mandeville Road, Northolt. Ofițerii au participat, împreună cu Serviciul de Ambulanță din Londra și au găsit o persoană de 18 ani cu un înjunghiere la față.”


…Bărbat înjunghiat și focuri de armă în vestul Londrei…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version