Menu
in

Elev britanic de 14 ani, acuzat că a ucis un copil de 5 ani: „I-a cauzat o durere extremă”

Un elev britanic de 14 ani a fost pus sub acuzare pentru crimă, într-un caz în care victima a fost un copil de cinci ani.

„Anchetatorii care investighează moartea lui Logan Mwangy (Williamson), de 5 ani, din Sarn, comitatul Brigend, au acuzat de crimă un băiat de 14 ani”,  a declarat publicației Daily Mail un purtător de cuvânt al poliției din South Wales.

Presa din Regatul Unit menționează că acuzatul a apărut în fața unui tribunal din Cardiff, Marea Britanie, pentru a-și confirma numele, vârsta și adresa.

Pe lângă crimă, adolescentul de 14 ani este acuzat și de obstrucționarea justiției.

Pentru că este vorba de un minor, autoritățile nu au dezvăluit numele inculpatului.

Acuzatul urmează să fie audiat la Tribunalul Coroanei din Cardiff, instanță care judecă infracțiunile grave pe 31 ianuarie anul viitor. Până atunci, minorul rămâne în grija autorităților locale.

Mama și tatăl victimei, puși și ei sub acuzare

În afara băiatului de 14 ani, au mai fost puși sub acuzare John Cole, 39 de ani, tatăl vitreg al copilului ucis, și Angharad Williamson, 30 de ani, mama victimei.

Românul Răzvan Sîrbu ar fi fost ucis de doi elevi de 14 și 15 ani

Cole a fost acuzat de crimă și obstrucționarea justiției. Williamson a fost pusă sub acuzare doar pentru obstrucționarea justiției.

Victima de cinci ani a fost găsită moartă în râul Ogmore, lângă parcul Pandy din Brigend, în data de 31 iulie anul curent, după ce poliția a fost sesizată cu privire la dispariția micuțului.

Logan a fost identificat de bunica sa, Claire Williamson. Copilul a fost supus examinării post-mortem dar cauza exactă a decesului necesită investigații suplimentare.

Ancheta preliminară a indicat că micuțul a suferit o durere „extrem de puternică”, în urma unui atac, înainte de a-i fi descoperit cadavrul.


…Elev britanic de 14 ani, acuzat că a ucis un copil de 5 ani: „I-a cauzat o durere extremă”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version