in

Europarlamentar român: ”Europa nu va mai exista în următorii zece ani”

Un europarlamentat român a pus sub semnul îndoielii abilitatea Europei de a exista ca o entitate culturală și a avertizat că se apropie războiul cultural cu imigranții.

 

Europarlamentarul Laurențiu Rebega face parte din același grup cu Marine Le Pen, Europa Națiunilor și Libertății. El s-a alăturat acestui grup anul trecut după ce a plecat din grupul Conservatorilor.În urma atacurilor de la Bruxelles el a spus că afluxul de refugiați care vin în Europa nu se va opri până nu va fi pace în Orientul Mijlociu. „Ei nu pot fi integrați, nu se vor integra niciodată. Cei care atacă Europa sunt cei a căror familii au venit aici acum 40 de ani. Nu se pot adapta culturii noastre. Asta arată că avem o mare problemă dacă îi acceptăm în spațiul nostru cultural”, a spus Rebega.

CITEȘTE ȘI: Iohannis i-a asigurat pe turci că megamoscheea de la București va fi ridicată

„Aceste mase de oameni au penetrat Europa fără niciun control, fără vreo dezbatere despre cum vor fi parte a culturii noastre. În opinia mea, trebuie să oprim acest aflux, altfel Europa nu va mai exista în următorii zece ani. Acum, suntem în război. Acești oameni sunt nebuni fără control”, a mai adăugat Rebega.

Europarlamentarul a mai sus că atacurile din Bruxelles arată că s-a pornit un război împotriva Europei și a subliniat că soluția este protejarea frontierelor unde nu există control. Rebega a explicat că nu este mulțumit de modul în care UE a ales să susțină națiunile de la frontiera sa, națiuni care se confruntă zilnic cu migrația în masă.

ALȚI UTILIZATORI AU CITIT ȘI:

Șeful PSD Diaspora crede că extratereștrii conduc lumea. „Iohannis şi Cioloş sunt extratereştri”

Iohannis: „Puțini români au planuri concrete de întoarcere în țară”

Iohannis, acuzat că i-a trădat pe românii din diaspora. „Te vom călca în picioare!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lira sterlină, în scădere dramatică

Război al declarațiilor între MI6 și Europol pe tema Brexit