in

Harrow. Român de 40 de ani violează și agresează o tânără cu dizabilități. 20 de ani de pușcărieUn român din Harrow care a violat în mod repetat o tânăr cu dizabilități fizice și deficiențe de învățare a fost condamnat la 20 de ani de pușcărie, scrie Evening Standard.

Potrivit sentinței date de Curtea Coroanei din Harrow, nordul Londrei, Florin Călin Trifan, de 40 de ani, a „controlat și manipulat” o femeie de 20 de ani, în casa familiei sale din Harrow.

Victima, cu dificultăți de învățare și dizabilități fizice, a fost violată și agresată sexual de Trifan, de mai multe ori, timp de un an, între ianuarie 2015 și ianuarie 2016.

Trifan era un cunoscut al familiei femeii, dar poliția a fost informată despre atacuri abia după ce victima a vorbit cu un lucrător social.

Trifan a fost mai târziu arestat și a fost condamnat în luna martie, de Harrow Crown Court pentru viol și agresiune sexuală.

El a fost condamnat miercuri, 25 aprilie, la 20 de ani de închisoare.

ngie Meadows, de la departamentul Poliției Metropolitane privind abuzul asupra copilor și comiterea de infracțiuni sexuale, a declarat: „Trifan a controlat și a manipulat victima în timpul campaniei sale de infracțiuni împotriva sa, cauzându-i acesteia și ulterior familiei ei, chinuri considerabile”.

„De-a lungul anchetei, el a susținut că comportamentul său a fost doar acela al unui „om slab”.  Condamnarea de astăzi reflectă gravitatea infracțiunilor și că Trifan reprezintă un risc pentru populație”.

A violat o femeie fără adăpost sub privirile cumpărătorilor dintr-un centru comercial

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Crește comunitatea! Călin Humă, consulul onorific al României la Winchester: «În jurisdicția consulară de aici sunt 100.000 de români»

Premierul Viorica Dăncilă i-a declarat război limbii române