in

A violat o femeie fără adăpost sub privirile cumpărătorilor dintr-un centru comercialUn român a fost condamnat la șase ani de închisoare în Marea Britanie după ce a jefuit și apoi a violat o femeie fără adăpost, pe o bancă dintr-un centru comercial, chiar sub privirile cumpărătorilor.

În ziua atacului, Constantin Turbinca (foto), în vârstă de 42 de ani, s-a îmbătat după ce sa certat cu soția sa la telefon din cauza sumelor pe care le trimitea în România pentru ea și copiii.

În aceeași seară, Turbinca a a fost în Centrul Comercial din Gloucester unde a jefuit o femeie fără adăpost, în timp ce aceasta se afla pe o bancă, inconștientă din cauza drogurior și alcoolului, scrie Gloucester Live.

Procurorul a spus, în timpul procesului, că imaginile de pe camerele de supraveghere arată că românul, care muncea ca spălător de vase, s-a așezat lângă femeia de 47 de ani, pe care a violat-o.

Oamenilor din Centrul Comercial nu le-a venit să creadă ochilor ceea ce vedeau și au alertat poliția.

Apărătorul lui Turbincă a declarat că acesta a sosit în Marea Britanie în luna noiembrie 2017 și era supărat din cauza certurilor cu soția sa care îi reproșa că nu trimite mai mulți bani acasă. Ea a mai spus că românul nu mai băuse de luni întregi.

„Era o femeie vulnerabilă, fără niciun sprijin, iar tu ai profitat de asta”, i-a spus judecătorul lui Turbinca.

Românul a pledat vinovat pentru furt și viol și a fost condamnat la șase ani de închisoare, va fi înregistrat ca infractor sexual și va plăti o taxă de 170 de lire sterline.

După ispășirea pedepsei va fi deportat, a mai decis judecătorul.

Londra. O româncă susține că a fost violată de un bogătaș londonez. Acesta neagă că ar fi întâlnit-o vreodată

Tâlhar și violator în Sicilia, a fugit la Londra: Paul Emilian Maftei a fost capturat și extrădat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se pregătea să plece la Londra cu țigări de contrabandă. Arestat în autocar

Rata criminalității în Londra, mai mare decât cea din New York. 12 crime în nici trei săptămâni