Menu
in

I-a promis că va lucra într-o fabrică dar a forțat-o să se prostitueze. Proxenet de 60 de ani condamnat la pușcărie

Un bărbat român care a traficat o femeie în Regatul Unit pentru a lucra ca prostituată a fost închis timp de 12 ani.

Călin Florica a aranjat și a plătit pentru ca femeia să vină în țară cu promisiunea de muncă într-o fabrică.

Ea a sosit într-un zbor Easyjet de la Barcelona la Liverpool, în iunie 2018, dar a fost apoi obligată imediat să se prostitueze.

Poliția a lansat o anchetă după ce femeia a intrat într-un magazin din Burnley, în noiembrie 2018, și a cerut ajutor. Detectivii au descoperit atunci o rețea de bordeluri în care femeia, de cetățenie română, fusese nevoită să lucreze.

Bordelurile aveau adrese în Preston, Accrington și Burnley. Călin a plătit pentru anunțurile oferite femeii pentru sex pe site-ul de anunțuri Vivastreet.

Înființaseră mai multe bordeluri unde exploatau tinere din România. Proxeneți români condamnați în Anglia

Românul, în vârstă de 60 de ani, a fost arestat și ulterior a recunoscut infracțiunile de trafic de persoane pentru exploatare sexuală, spălare de bani și conspirație. El s-a prezentat la Preston Crown Court marți, 8 iunie unde a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

El mai fusese arestat pentru trafic la Londra în 2009 și apoi extrădat în Spania, pentru a se confrunta cu aceleași acuzații. În Spania a fost condamnat și închis pentru nouă ani. De asemenea, bărbatul are condamnări în România pentru proxenetism.

Partenerul lui Călin, Paula Colțatu, în vârstă de 39 de ani, a fost închisă 16 luni, pentru infracțiuni de spălare a banilor și pervertire a cursului justiției. În momentul arestării sale, femeia a pretins că este victimă, dar s-a dovedit că lucra cu Calin. Ea a fugit în România după ce a fost acuzată, dar a fost adusă înapoi în Marea Britanie pe baza unui mandat european de arestare.

Victima, în vârstă de 36 de ani, s-a întors în România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]
Exit mobile version