Iubita lui Alex Bodi locuiește la Londra. Ce avere are Daria Radionova, cunoscută datorită extravaganțelor sale

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, a devenit cunoscută datorită extravaganțelor sale, la scurt timp după ce a lăsat Chișinăul pentru Londra, arată site-ul televiziunii Antena 1.

Daria iubește opulența și nu s-a sfiit, în mai multe rânduri, să arate că-și permite lucruri la care cei mai mulți oameni doar visează. Se îmbracă doar cu haine de firmă, conduce mașini scumpe și frecventează cercuri selecte.

Cu toate acestea, este extrem de discretă în privința vieții sale personale și evită să dea detalii despre cei care o susțin financiar.

Daria este din Moldova, are 26 de ani și a studiat managementul afacerilor în Londra.

Ea spune despre părinții săi că sunt oameni de afaceri, fără să dea detalii despre ce business-uri au aceștia.

https://www.instagram.com/p/CEcghuUpGVv/

Conform Spynews, mama sa este poloneză, iar tatăl rus. De asemenea, Daria mai are un frate, pe care-l ține departe de „lumina reflectoarelor”.

Iubita lui Alex Bodi s-a făcut remarcată după ce și-a încrustat autoturismul cu cristale Swarovski.

Se întâmpla în urmă cu cinci ani, când era studentă și conducea un vehicul de 50.000 de lire sterline, în care a investit 20.000 de lire sterline, pentru a atrage atenția pe străzile Londrei.

Apoi, Daria și-a cumpărat un Lamborghini roșu, pe care l-a înlocuit recent cu un model mai nou. La fel ca ultimele sale autoturisme, și acesta este tapetat cu cristale.

Faptul că Daria este fană a hainelor și accesoriilor de designer nu mai este un secret pentru cei care o urmăresc pe contul de Instagram. Nu-și refuză nimic și locuiește într-un cartier rezidențial din Londra, într-un penthouse din Knightsbridge, în fața căruia își parchează bijuteria de peste 200.000 de lire.

Ea deține o afacere cu jachete de blană, DRJACKETS, unde prețurile pornesc de la 800 de lire sterline, dar și un salon de înfrumusețare.

„Ce aș face fără părinții mei care m-au ajutat foarte mult și au fost mereu acolo pentru mine și au crezut în mine?”, scria Daria Radionova într-o postare pe Instagram, în care vorbea despre încrederea și sprijinul oferit de aceștia pentru a-și porni afacerile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

Efectul pandemiei în UK: Chiriile din centrele marilor orașe britanice scad cu până la 45%

Româncă, voluntar pentru testarea unuia dintre vaccinurile anti-Covid din Londra