in

Vremea o ia complet RAZNA: La Londra se anunță temperaturi de 28 de grade CELSIUS în aprilie

Vremea o ia complet RAZNA: La Londra se anunță temperaturi de 28 de grade CELSIUS în aprilie

Temperaturi în Londra de aproape 30 de grade Celsius, luna viitoare, scrie MyLondon care citează mai mulți experți în meteorologie.

Vremea în luna aprilie înregistrează de obicei maxime de aproximativ 12 grade Celsius și minime de patru grade. Cu toate acestea, potrivit unor meteorologi, britanicii ar putea avea în aprilie temperaturi de peste 28 de grade Celsius.

După cum spun cei de la Biroul Meteo, este probabil ca Londra să experimenteze câteva perioade foarte calde în luna aprilie, deși în prezent există informații limitate cu privire la detalii.

Prognoza sugerează temperaturi record în Londra

Meteorologul Alexander Burkill, a declarat pentru MyLondon: „Prognoza pe termen lung sugerează că luna aprilie va avea un început schimbător, cu ploi. Cu toate acestea, temperaturi mai mari decât media sunt mai probabile decât temperaturile sub medie, pe parcursul întregii luni. Acest lucru sugerează că Londra va avea perioade calde sau foarte calde.”

Imagini apocaliptice în Londra. „Ploaia de sânge” a ajuns în Anglia

Burkill a subliniat că un val de căldură rămâne totuși foarte puțin probabil, spunând: „Un val de căldură oficial în aprilie este puțin probabil. Pentru Londra ar trebui să avem trei zile consecutive cu temperaturi peste 28 de grade. Din 1970, am avut doar o zi în aprilie cu temperaturi atât de ridicate, în 2018.”

„Temperatura record din Marea Britanie pentru aprilie este de 29,4 grade în Camden, în 1949. Deci, există semne că aprilie va fi mai cald decât media, dar un val de căldură real este foarte puțin probabil.”

Expertul meteorologic Ian Currie a declarat la rândul său: „Am avut 28 de grade în trecut, în aprilie, dar temperaturile variază semnificativ și este luna anului în care este cel mai probabil să fie atât vară, cât și iarnă.”


…Vremea o ia complet RAZNA: La Londra se anunță temperaturi de 28 de grade CELSIUS în aprilie…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]

Băiatul unor români din Liverpool moare după ce a fost dus acasă de la spital

Băiatul unor români din Liverpool moare după ce este dus acasă de la spital

Suporterii lui Chelsea s-au luat la bătaie cu poliția franceză în timp ce strigau: „Abramovici, Abramovici!”

Suporterii echipei Chelsea s-au luat la bătaie cu poliția franceză în timp ce strigau: „Abramovici, Abramovici!”