Menu
in

Londra: Băiat de 14 ani, înjunghiat de un bărbat mascat în timpul unui jaf

Un băiat de 14 ani a fost internat după ce a fost înjunghiat, poliția fiind chemată în urma unei bătăi în Teddington Lock, sud-vestul Londrei, vineri, 14 mai.

Un prieten al familiei băiatului a scris pe Twitter că acesta se află într-o „stare stabilă după operație” și că atacatorul său purta o mască.

Poliția a fost chemată la Teddington Lock, după ce a primit rapoarte despre o luptă și o posibilă înjunghiere, vineri seara, la ora 20:13, arată My London.

Poliția Metropolitană a anunțat că ofițerii au ajuns la fața locului alături de paramedicii Serviciului de Ambulanță din Londra, dar nu au putut găsi pe nimeni care fusese înjunghiat.

Ealing: Adolescent înjunghiat într-o zonă de joacă pentru copii. Au vrut să îi ia trotineta electrică

De asemenea, oamenii legii au împrăștiat mai mulți tineri și au recuperat un cuțit.

De asemenea, a fost instituit un ordin din secțiunea 60, care le oferă ofițerilor puteri suplimentare de percheziție corporală.

Abia după ora 21:00, polițiștii au fost informați cu privire la băiatul de 14 ani care se prezentase la spital cu o plagă înjunghiată.

Poliția a anunțat că adolescentul a fost înjunghiat în timpul unui jaf.

O anchetă a poliției este acum în desfășurare.

Oricine are informații despre ceea ce s-a întâmplat trebuie să sune la 101 sau să scrie pe Twitter la @MetCC unde să citeze referința CAD7586 / 14MAY.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version