in

Ealing: Adolescent înjunghiat într-o zonă de joacă pentru copii. Au vrut să îi ia trotineta electrică

Polițiștii londonezi care investighează o tentativă de tâlhărie în care un adolescent a fost înjunghiat într-o zonă de joacă pentru copii și fac apel la cei care dețin informații despre acest caz.

Duminică, 11 aprilie, la ora 19: 08, poliția și Serviciul de Ambulanță din Londra au fost în Walpole Park, Ealing.

La fața locului a fost găsit un tânăr de 18 ani cu răni înjunghiate la braț. Doi bărbați au încercat să-i fure trotineta electrică. Adolescentul a fost transportat la un spital din Londra, unde a rămas în afara oricărui pericol.

Băiatul era cu doi prieteni în parc, când au fost abordați de doi necunoscuți, unul înarmat cu un cuțit, care i-au spus să le dea trotineta electrică. Când acesta a refuzat, unul dintre bărbați a înjunghiat victima de trei ori în braț, apoi au fugit în direcția Ealing Green.

Baie de sânge la Londra: Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un atac cu cuțitul în Camden, pe Highgate Road

Polițiștii fac apel oricine are informații sau care ar fi putut asista la incident să ia legătura cu forțele de ordine.


Unul dintre suspecți este descris ca fiind un bărbat de culoare, cu înălțimea de aproximativ 178 cm, cu o mustață tunsă, ochi căprui și sprâncene îngrijite. Purta pantaloni de trening verzi și un hanorac negru cu glugă și fes verde.

Al doilea suspect tot un bărbat negru, cu o construcție subțire, de peste 180 cm înălțime, cu părul negru împletit și ochii căprui. Purta o mască neagră.

În acest caz nu au fost făcute arestări iar ancheta este în curs, anunță Poliția Metropolitană.

Cei care au informații despre acest caz sunt rugați să sune poliția la 101 sau să contacteze poliția prin Twitter @MetCC, cazul 5653 CAD / 11 APR21.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson nu întrevede dispariția coronavirusului: „Va trebui să învățăm să trăim cu această boală”

Marea Britanie, în așteptarea caniculei. Se anunță 31 de grade Celsius