in

Londra. Femeie însărcinată bătută și forțată să se prostitueze de doi frați români: „Îți rupem capul!”

O femeie în vârstă de 20 de ani a fost forțată să se prostitueze de doi frați care au maltratat-o și au traficat-o în Marea Britanie, din România.

Ioan, în vârstă de 24 de ani și Ilcic Dumitru, de 19 ani, au preluat femeia din Aeroportul Luton, anul trecut, după ce îi plătiseră acesteia biletul de avion, promițându-i un loc de muncă în Londra.

În schimb, cei doi au dus-o într-o casă din Plumstead și i-au confiscat documentele.

În prima noapte, femeia a fost dusă în nordul Londrei, unde a fost pusă să se prostitueze pe stradă. Pentru că a refuzat să facă asta, cei doi au amenințat-o: „Îți rupem capul!”

Într-una dintre primele nopți, femeia a rămas însărcinată, atunci când contracepția a eșuat. Cei doi frați au amenințat-o din nou și au pus-o să întrețină relații sexuale cu 10-15 bărbați pe zi.

Încă o rețea de prostituție din România distrusă la Londra. Recrutau tinere din familii sărace prin metoda „loverboy”

Uneori câștiga și 1.000 de lire sterline într-o noapte, dar banii erau luați de proxeneți. Era bătută în mod regulat și nu a fost lăsată să plece acasă.

Însărcinată în aproximativ șapte luni, nu mai putea simți copilul mișcându-se și se temea că acesta va muri. A povestit unui client ce i se întâmplă, iar acesta i-a oferit un telefon mobil pe care l-a folosit pentru a-și contacta familia în România.

Autoritățile române au contactat ofițerii detașați în Marea Britanie pentru a ajuta Scotland Yard. Poliția a mers imediat la adresa unde stătea, iar cei doi frați au fost arestați.

„Închid ochii și încă văd prin ce am trecut. Este un miracol că micuțul meu a supraviețuit”, spune femeia.

Ilcic și Ioan vor fi trimiși la închisoare în această lună, după ce s-au declarat vinovați de conspirație la traficarea unei persoane pentru exploatare sexuală și conspirație la ținerea unei persoane în servitute.

De asemenea, Ilcic a admis și traficul de cocaină.

Vindeau românce cu 5.000 de euro! Mega-operațiune a DIICOT în Austria, Anglia și România contra proxeneților
Medicii din Mare Britanie, anunț îngrijorător: „Un al doilea val de coronavirus va devasta sistemul medical”

O primă victorie în lupta cu coronavirusul. Vaccinul de la Oxford, eficient împotriva COVID-19. Induce un răspuns imun la boală