Menu
in

Londra, lovită de furtuni puternice. Tunete, fulgere și grindină în capitală

Londra se va afla timp de mai multe zile, în calea unor furtuni puternice. Acestea vor începe în nord-vestul capitalei, inclusiv în Harrow, Finchley și Golders Green.

Furtunile se vor extinde apoi, de marți, 18 mai, în estul Londrei, în Romford și părți din Essex, inclusiv Brentwood.

Temperaturile maxime vor fi de 16C, iar cele minime de 8C.

Un purtător de cuvânt al Biroului de Meteorologie a declarat: „Vor fi o mulțime de averse, pe măsură ce înaintăm în această săptămână. Luni, marți, vor fi averse larg răspândite, cu grindină și tunete “.

Gata cu frigul în Londra. Temperaturi de vară săptămâna viitoare

De ieri, londonezii se pot bucura de socializarea în pub-uri și restaurante și în interior, în grupuri de până la șase persoane.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, i-a îndemnat pe oameni să fie prudenți, dar „să sprijine afacerile britanice”, o dată cu ridicarea restricțiilor, scrie Express.

Primarul le-a spus londonezilor că „aceasta este probabil singura primăvară și vară în care nu concurați cu turiștii internaționali” pentru muzee, galerii sau restaurante.

El a continuat: „Este important ca, desigur, să ne simțim bine, să rămânem în siguranță, dar și să protejăm locurile de muncă. Realitatea este că unul din cinci londonezi lucrează în ospitalitate sau în domeniul cultural”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version