Menu
in

Londra. Scandal fără precedent: Un infractor sexual candidează la alegerile din mai

Christopher Killick este un infractor sexual, condamnat, anul trecut, pentru voaiorism. Acesta a filmat o femeie goală, în timp ce dormea ​​într-o cameră de hotel din Bethnal Green, East London, în 2015.

Acum,  Killick candidează pentru un post de deputat în Hartlepool.

În vârstă de 41 de ani, din Brent, candidatul a primit un ordin comunitar de 30 de luni și a fost amendat cu 2.000 de lire sterline, după ce a recunoscut infracțiunea. De asemenea, a fost trecut în registrul ofensatorilor sexuali timp de cinci ani și a fost obligat să plătească victimei o despăgubire de 5.000 de lire sterline.

Victima a făcut campanie timp de cinci ani pentru ca Killick să fie trimis în judecată.

Ea a susținut inițial că a drogat-o și a violat-o după ce s-a trezit în camera de hotel, fără să-și amintească cum a ajuns acolo.

Poliția a renunțat la acuzația de viol, din cauza lipsei de probe, dar a descoperit un videoclip de 62 de secunde cu femeia care zăcea goală pe patul hotelului, pe care Killick a recunoscut că l-a făcut pentru satisfacția sa sexuală.

Șoc în școlile din Anglia: Mii de plângeri cu privire la abuzuri sexuale

Curtea de Apel a decis într-un caz separat că filmarea cuiva într-un act intim fără consimțământ a fost întotdeauna ilegală, ducând la urmărirea penală a lui Killick.

Potrivit Comisiei Electorale, anumite persoane pot fi descalificate pentru a deveni parlamentari, inclusiv oricine a fost condamnat pentru mai mult de un an.

Întrucât Killick, care s-a mutat recent din Hartlepool, nu a primit o pedeapsă cu închisoarea, ci doar o ordonanță comunitară și o amendă, el se califică pentru a candida.

Killick a crescut în Brent și a studiat relații internaționale la Universitatea Sussex. În prezent este șomer, dar a lucrat anterior ca asistent de vânzări într-un magazin.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version