Menu
in

Londra: Un descreierat injecta cu sânge alimentele de la Tesco și Sainsbury’s

Un fost avocat acuzat că injecta cu propriul sânge alimentele în supermarketuri a cauzat prejudicii în valoare de 467.000 de lire sterline, potrivit reprezentanților legali ai magazinelor afectate.

Leoaai Elghareeb, în ​​vârstă de 37 de ani, este acuzat că a intrat magazine Sainsbury’s, Tesco și Waitrose de pe Fulham Palace Road cu mai multe seringi pe care le-ar fi folosit pentru a contamina produse, inclusiv mere și piept de pui.

Elghareeb, din Fulham, Londra, a apărut luni, 21 februarie, în fața judecătorilor, acuzat de contaminare a alimentelor și două acuzații de agresiune, după ce ar fi împins un agent de securitate și a lovit o medic cu o seringă, potrivit MyLondon.

Potrivit procurorilor, pe 25 august anul trecut, avocatul și-a părăsit casa având cu el o găleată neagră plină cu seringi. A fost observat pentru prima dată de un medic, în timp ce s-a apropiat de el pe stradă și a văzut că se uita la ea.

Acesta „părea agresiv”, iar martorul a decis să se îndepărteze. Ca reacție, Elghareeb a aruncat o seringă care i-a sărit pe piept.

După ce a ajuns la Fulham Palace Road, Elghareeb ar fi intrat în Little Waitrose, unde ar fi început să „aruncă seringi și, de asemenea, să le bage în pachete de mâncare”. Juriului i s-a spus că a fost văzut în curând pe CCTV și confruntat de personal, care le-a spus tuturor membrilor publicului să renunțe la cumpărături și să părăsească magazinul.

Alertă de urgență la Londra, alimente „injectate cu substanță misterioasă” la Tesco, Waitrose și Sainsbury

Au fost găsite seringi împrăștiate pe podea și blocate în pachete cu alimente. Elghareeb este acuzat că s-a îndreptat apoi spre Sainsbury’s, unde a fost interogat de personal și a devenit agresiv, împingând în cele din urmă un agent de securitate.

Procurorul Philip Stott a declarat instanței: „Inculpatul striga lucruri de genul „toți sunteți ticăloși, iar Sainsbury’s este ticălos”. De asemenea, a înjurat personalului și a aruncat cu ouă în clienți.”

Apoi, acuzatul s-a dus la Tesco Express, unde a comis fapte similare, aruncând mai multe seringi și încercând să contamineze pachete cu alimente. Juriului i s-a spus că, după ce a plecat, a continuat să meargă pe Fulham Palace Road și a aruncat un ghiveci cu plante prin ușa unui restaurant.

Elghareeb a fost arestat, în cele din urmă, în fața pub-ului The Distillers.

Cele trei supermarketuri au fost nevoite să închidă timp de câteva zile, pentru o curățare profundă și au fost nevoite să arunce toate produsele contaminate. Waitrose a estimat pagubele la 207.000 de lire sterline, în timp ce Sainsbury cere 143.000 de lire sterline, iar Tesc 117.000 de lire sterline, valoarea totală a pagubelor fiind estimată la 467.000 de lire sterline.

Au fost recuperate în total 21 de seringi.

Procurorul a spus juraților că inculpatul este de așteptat să nu contestă acuzațiile conform cărora el ar fi fost cel cu seringile de pe filmările camerelor de supraveghere.

Apărătorul lui Elghareeb a spus că va chema experți în psihiatrie care vor concluziona că, la momentul acestor evenimente, clientul său „suferea de o boală mintală” și nu putea avea discernământ.

Acuzatul a fost arestat preventiv, procesul fiind așteptat să continue pe parcursul acestei săptămâni.


…Londra: Un descreierat injecta cu sânge alimentele de la Tesco și Sainsbury’s…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
Exit mobile version