in

Alertă de urgență la Londra, alimente „injectate cu substanță misterioasă” la Tesco, Waitrose și Sainsbury

Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de contaminare a mărfurilor în Tesco, Sainsburys și Waitrose. Se suspectează că alimente din trei supermarketuri din vestul Londrei au fost contaminate după ce au fost „injectate cu seringi”, conform poliției.

Oricine a cumpărat un articol de la Tesco Express, Little Waitrose sau Sainsbury’s Local pe Fulham Palace Road ieri seară este sfătuit să îl arunce.

Supermarketurile au fost blocate după incidentul de aseară și un bărbat a fost arestat, suspectat că a încercat să provoace vătămări publice sau anxietate.

Hammersmith și Fulham Council au emis o „alertă de urgență” rară pe paginile sale de socializare, avertizând oamenii cu privire la riscul posibil de a fi contaminate alimentele lor.

Se crede că produsele injectate cu substanța misterioasă includeau carne procesată și feluri preparate pentru microunde.

În prezent nu se știe câte articole au fost contaminate sau cu ce, conform metro.co.uk.

Consiliul a declarat că ofițerii au fost chemați chiar înainte de ora 20:00, după ce un bărbat a fost raportat că striga insulte și amenințări asupra oamenilor de pe stradă.

„Membrii publicului sunt sfătuiți, ca măsură de precauție, să elimine orice produse alimentare cumpărate de la aceste supermarketuri în această seară.

Supermarketurile – Tesco, Waitrose și Sainsbury’s – s-au închis, delimitându-se locul infracțiunilor. Ofițerii au fost chemați în jurul orei 19:40 după ce un bărbat a fost raportat că strigă amenințări la oameni pe stradă.

Bărbatul ar fi vizitat trei supermarketuri din Fulham Palace Road SW6 și ar fi injectat produse alimentare folosind o serie de seringi.

El a fost luat în custodia poliției. Membrii publicului sunt sfătuiți ca măsură de precauție să elimine orice produs alimentar cumpărat de la aceste supermarketuri în această seară.

Româncă din diaspora, dezamăgită după vacanța la Mamaia: „Marea este contaminată, mâncarea la fel”

Echipa H&F Council Health Health lucrează acum cu sucursalele afectate ale supermarketurilor.

Supermarketurile – Tesco, Waitrose și Sainsbury’s – s-au închis, iar locurile crimei au fost delimitate. Se consideră că produsele alimentare afectate sunt carne procesată și produse pentru microunde.

În prezent nu se știe câte articole au fost contaminate sau ce cu substanță.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Filmul de scurt metraj al unui tânăr artist român va putea fi vizionat pe 12 septembrie pe marile ecrane digitale din Londra

penurie microcipuri auto productie uk slaba

Penurie de microchip-uri pentru industria auto, producția de mașini din UK a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 65 de ani