in

„Managera” unui bordel din Anglia, fuge de sub cauțiune în România. Prinsă și condamnată după șapte ani

„Managera” unui bordel din Anglia a fost condamnată la un an de închisoare, suspendată pentru doi ani, după ce și-a recunoscut vina în fața instanței.

Femeia se ascundea de șapte ani de justiția britanică, după ce, în 2013, poliția a găsit-o într-un bordel din Bradford. Acolo, românca scria reclame pentru prostituate și le trimitea către diverse site-uri, lucru ilegal în Marea Britanie.

Valentina Mărunțelu, acum în vârstă de 39 de ani, a fost eliberată pe cauțiune, însă nu a respectat termenii și a fugit în România. Ea a spus că s-a întors acasă după ce mama sa s-a îmbolnăvit, însă s-a întors în Marea Britanie și a început să lucreze în saloane de înfrumusețare.

Poliția continuă să închidă bordelurile românești din Luton. Alte trei arestări

A fost arestată pentru 28 de zile pentru încălcarea cauțiunii și a stat în închisoare 45 de zile, din cauza coronavirusului. A fost apoi eliberată, sub supraveghere electronică.

Mărunțelu a pledat vinovat sub acuzația de coordonare a unui bordel și a fost condamnată la 12 luni de închisoare, suspendată pentru doi ani.

„Cetățenii decenți din Bradford nu doresc prostituția, nici bărbații care să folosească bordelurile lângă casele lor”, a spus judecătorul.

„Bordelurile sunt o sursă de criminalitate, de asemenea, de droguri, spălare de bani și așa mai departe”, a continuat magistratul.

„Ai avut un rol important în conducerea acestui bordel special. Erai pe contractul de închiriere. Ai fost implicat în publicitatea bordelului. Pe scurt, ai fost manager și cei care dețin astfel de funcții în bordeluri vor primi pedepse cu închisoarea”, a conchis judecătorul.

Agrigento, a transformat stâna în bordel: constrângea o fată să se prostitueze la 13 ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul Sănătății din Marea Britanie: Revenim la restricții în cazul unui al doilea val de coronavirus

12% dintre români nu cred că există coronavirusul, iar 33% au dubii cu privire la existența sa