Menu
in

Marea Britanie anunță încă 539 de decese în spitale, aziluri și case de îngrijire. Numărul oficial al morților este 30.615

Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord au anunțat alte 539 de victime ale coronavirusului în spitalele NHS, aziluri și case de îngrijire în ultimele 24 de ore.

Numărul oficial al morților în Marea Britanie a ajuns acum la 30.540, fiind prima țară din Europa care a declarat peste 30.000 de victime ale coronavirusului.

Anunțul oficial a fost făcut de Ministrul Sănătății, Matt Hancock.

Prim ministrul Boris Johnson urmează să anunțe duminică modul în care restricțiile din Regatului Unit vor fi eliminate, începând de luni, urmând a fi relaxate activitățile în aer liber, în mod special.

96 de cetățeni români din străinătate au murit de COVID-19. Cele mai multe decese s-au înregistrat în Marea Britanie

NHS England a confirmat astăzi că 383 de persoane au murit în spitalele sale, cu vârste cuprinse între 28 și 100 de ani.

Pacientul de 28 de ani nu avea alte probleme de sănătate înainte de a fi diagnosticat cu COVID-19, a anunțat NHS.

În Scoția au murit încă 59 de persoane, iar alte 18 au decedat în Țara Galilor, alături de patru decese în Irlanda de Nord.

Restul de decese au fost confirmate în azilurile și casele de îngrijire din Anglia.

Marea Britanie are acum al doilea cel mai mare număr de decese din lume, după SUA, unde 75.000 de oameni și-au pierdut viața.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version