Menu
in

Planul lui Boris de ridicare a restricțiilor: De luni va fi liber la picnic, școlile primare se deschid la sfârșitul lunii mai, pub-urile în august, iar sălile de sport în octombrie

Centrele de grădinărit se vor deschide de luni, 11 aprilie, școlile primare la sfârșitul lunii mai, pub-urile în august, iar sălile de sport din octombrie. Acesta ar fi planul de ridicare a restricțiilor impuse de pandemia Covid-19, dat ca sigur de Daily Mail.

Publicația mai scrie că premierul Boris Johnson va dezvălui duminică, 10 mai, planul de ieșire, după ce majoritatea oamenilor din Marea Britanie au petrecut mai mult de șase săptămâni acasă, ieșind doar pentru nevoi esențiale, pentru a ajuta la combaterea răspândirii coronavirusului.

Catastrofa coronavirus în UK. Cu cel mai mare număr de morți din Europa, Boris Johnson reafirmă că obiectivul guvernului a fost de „a salva vieți”

Propunerile guvernului vor fi astfel împărțite în cinci etape ce vor intra în vigoare în lunile următoare, iar o versiune scursă din interiorul guvernului arată că primele schimbări vor viza deschiderea centrelor de grădinărit și permiterea exercițiilor fizice în aer liber pe timp nelimitat.

De asemenea, tot de luni vor fi permise statul la soare și picnicurile. Tot de luni, mai mulți copii ai lucrătorilor esențiali se vor întoarce la școală și se vor deschide piețele în aer liber.

A doua etapă va fi la sfârșitul lunii mai, când se vor deschide treptat școlile primare, începând cu clasele mai mici și vor fi permise unele sporturi în aer liber, cum ar fi golful și tenisul și eventual înotul în aer liber.

Guvernul Boris Johnson stabilește data la care se deschid școlile. Johnson: „Cred că măștile de față vor fi utile”

Fotbalul din Premier League s-ar putea întoarce însă fără spectatori, până la sfârșitul lunii iunie, iar școlile secundare se vor redeschide tot în iunie, înainte de vacanța de vară și se așteaptă ca adunările în aer liber de până la 30 de persoane să fie permise tot atunci.

De asemenea, s-ar putea redeschide cafenelele, apoi pub-urile și restaurantele, spre sfârșitul lunii august – deși poate dura până în octombrie pentru toate zonele economiei. Tot în octombrie este posibil ca oamenii să se întoarcă și în sălile de sport.

Austria a trecut prima etapă de relaxare a restricţiilor FĂRĂ O CREȘTERE a numărului de infecții. ”Prima etapă a fost foarte bine gestionată”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version