Menu
in

Mii de oameni protestează la Londra împotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii

Câteva mii de oameni protestează azi, 18 decembrie, în apropierea Palatului Westminster din Londra împotriva înăspririi restricțiilor aprobate de guvern și mai ales împotriva vaccinării obligatorii a personalului din sănătate din Marea Britanie.

Grupul de campanie London Stand for Freedom (Londra pentru Libertate) a organizat protestul după ce parlamentarii au adoptat marți, 14 decembrie, o legislație care să obligă personalul NHS să se vaccineze împotriva COVID până la 1 aprilie 2022.

Un grup format din mai mult de 200 de organizații grupuri de afaceri, activiști și profesioniști a transmit cu privire la protest: „Implementarea vaccinării obligatorii pentru personalul din prima linie a NHS va avea un impact semnificativ asupra îngrijirii pacienților. NHS are deja un personal insuficient și mulți dintre acești angajați din prima linie au lucrat neobosit în ultimele 20 de luni, sub o presiune intensă. A-i trata în acest fel este complet imoral.”

„Următoarea noastră campanie își propune să sprijine personalul NHS în a se opune vaccinării obligatorii împotriva COVID-19 cu sfaturi legale și practice și, de asemenea, să sprijine angajații din alte industrii, deoarece vaccinurile obligatorii pot fi impuse și în alte sectoare.”

Protestatarii anti-restricții incendiază Europa. Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă în marile orașe. Austria impune un nou lockdown

„În Europa și SUA, vaccinurile obligatorii au fost implementate pentru organizațiile din sectorul public și privat, care au dus la pierderi uriașe de locuri de muncă și nu trebuie să lăsăm acest lucru să se întâmple în Marea Britanie.”

„Odată ce acest precedent periculos a fost stabilit, el poate fi extins după bunul plac.”

Un protest similar a avut loc luna trecută, când mii de oameni au mărșăluit pe Oxford Street, în centrul Londrei.

Obligativitatea vaccinării pentru personalul NHS a făcut parte dintr-un pachet de legi privind trecerea Angliei la Planul B la restricțiilor, pe fondul creșterii infectării cu noua variantă Omicron.

Cerința s-a dovedit nepopulară în rândul multor parlamentari conservatori, după ce 61 au votat împotriva planurilor guvernului.

De asemenea, 98 de parlamentari conservatori au votat împotriva introducerii certificatelor Covid pentru locații mai mari, cum ar fi cluburile de noapte și stadioanele de fotbal cu peste 10.000 de spectatori.

Vezi AICI imagini în direct cu protestul din Londra.


…Mii de oameni protestează la Londra împotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]
Exit mobile version