Menu
in

Nordul Londrei: Băiat de doi ani, împușcat de un motociclist rămas neidentificat. Se oferă recompensă

Poliția Metropolitană a lansat o anchetă după ce un băiat de numai doi ani a fost împușcat în Harlesden, nordul Londrei, iar bunica acestuia a anunțat o recompensă pentru cine va ajuta la prinderea făptașului.

Copilul a supraviețuit împușcăturii, scrie The Mirror.

Acesta a fost împușcat, alături de mama sa și de alți doi adolescenți, pe o stradă din zona menționată, de către un motociclist.

Medicii care l-au operat pe băiat spun că dacă glonțul i-ar fi putut fi fatal, deoarece a trecut cu doar 1 mm pe lângă o arteră.

Celelalte victime au fost duse la spital cu răni prin împușcare în urma atacului ce a avut loc pe 3 iunie, la ora 21.45.

Bunica băiatului, Lillian Serunkuma, a îndemnat astăzi, 20 octombrie, pe oricine are informații despre atac să meargă la poliție.

De asemenea, Poliția Metropolitană a dat publicității imaginile de pe camerele de supraveghere în care apare un motociclist despre care se crede că a fost implicat în incident.

Londra: Polițist împușcat mortal chiar în secția de poliție. Suspectul a vrut să se sinucidă

Detectivii au anunțat, de asemenea, o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru informații care duc la prinderea celor responsabili.

Detectivii care investighează incidentul consideră că un bărbat a tras asupra unuia dintre adolescenți și apoi a tras într-o mașină în care se aflau băiatul, pe mama sa și celălalt adolescent.

Mama a fost lovită de mai multe ori. Alți doi copii erau în mașină, dar nu au fost răniți. Cel care a tras a fugit cu un moped.

Inspectorul șef detectiv Pete Wallis, care conduce ancheta, a declarat: „A fost un atac îngrozitor care l-a lăsat pe un băiețel să se zbată între viață și moarte și care doar din pură întâmplare nu s-a încheiat cu o fatalitate.”

„Am lucrat 24 de ore pe zi pentru a încerca să găsim pe cei responsabili, dar avem nevoie de ajutorul publicului. Oferim o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru informațiile care conduc la condamnarea celor responsabili pentru acest atac”, a mai spus ofițerul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version