in

Număr record de persoane fără adăpost pe străzile Londrei în timpul pandemiei

Număr record de persoane fără adăpost pe străzile Londrei în timpul pandemiei de coronavirus. Potrivit statisticilor, 11.018 oameni fără adăpost se aflau în Londra în perioada 2020-2021, aproape dublu față de acum 10 ani.

Raportul anual Combined Homelessness and Information Network (Chain), citat de Metro, arată că 7.531 sunt persoane noi.

Numărul persoanelor fără adăpost din Londra a atins maximul anul trecut, în aprilie. A scăzut apoi considerabil, după ce 3.365 dintre ele au fost plasate în spații de urgență, în cadrul programului guvernamental, în urma focarului de coronavirus.

Londra. Numărul persoanelor fără adăpost din UE, în creștere

Numerele au crescut din nou pe măsură ce schema a început să se închidă, în vară. Armata Salvării spune că acum lucrurile amenință că vor „scăpa de sub control”.

A existat o creștere cu 3% a persoanelor care dorm dur în Londra. Comparativ din 2019, până în 2020 cifra era de 10.726

În perioada 2011/2012, în Londra se aflau 5.678 de persoane fără adăpost.

Cartiere cu cei mai mulți oameni fără adăpost

Westminster este cartierul cu cei mai mulți oameni fără adăpost din toată Londra, cu 2.162 de oameni, urmat de Camden, cu 630. La polul opus este Sutto, unde au fost depistate doar 18 persoane fără adăpost.

De asemenea, 117 persoane fără adăpost se află în Aeroportul Heathrow și 143 dorm în autobuzele din Londr

Există pericolul, spun specialiștii, ca numărul persoanelor fără adăpost să crească în Anglia, după ce interdicția evacuărilor a fost ridicată, pe 31 mai.

Cu toate acestea, cifrele guvernului nu coincid cu cele ale organizațiilor de caritate. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Locuințelor a declarat: „Cele mai recente cifre anuale arată că aproximativ 2.688 de persoane dorm pe stradă, într-o singură noapte în Anglia, în scădere cu 43% față de 2018.”

„Am ajutat până în prezent 37.000 de persoane cu cazare, iar anul acesta oferim peste 750 de milioane de lire sterline pentru a combate lipsa de adăpost și dormitul pe stradă”, a mai spus acesta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

a-treia-doza

Marea Britanie, a treia doză de vaccin se va face din septembrie. „Mărește anticorpii de până la 6 ori”

Criza forței de muncă în Marea Britanie. Fermierii britanici plâng după români: „Sunt foarte calificați și lucrează rapid și eficient”