Menu
in

Panică și haos în centrul Londrei. Stația Bank, evacuată în această dimineață

Stația de metrou Bank, din centrul Londrei, a fost evacuată, în această dimineață, vineri, 2 august. Poliția a împânzit locul, iar călătorii au luat-o la goană înspăimântați.

Alarma de incendiu a stației a fost declanșată în jurul orei 9.00. „Tocmai am fost evacuați din stația Bank”, a scris un călător pe Twitter. „O mulțime de oameni au intrat în panică, vizibil speriați”, a continuat acesta.

„Oamenii cădeau pe podea, își abandonau bagajele, urlau, personalul și călătorii fugeau să își salveze viața”, a scris altcineva. „A fost ca într-un film de groază”.

Filmări publicate pe Internet arată cum polițiști înarmați aleargă pe scările rulante.

„Am fost chemați la stația #Monument / #Bank în urma raportului despre o bătaie, în timpul căreia a fost declanșată alarma de incendiu”, au anunțat polițiștii de la transporturi.

Evacuarea a produs întârzieri de-a lungul mai multor linii precum District, Circle și Central.

„Am coborât din tren la stația Bank și, dintr-o dată, o mulțime de oameni panicați alergau pe sens invers. Nu am nicio idee despre ce a provocat panica, dar a fost înfricoșător”, a declarat un călător.

La acest moment stația a fost redeschisă, iar trenurile funcționează normal.

„Doi bărbați au fost arestați sub suspiciunea de scandal, în urma unei lupte, la stația Monument, în această dimineață”, a anunțat poliția.

Panică pe Aeroportul Stansted. Tânără de 25 de ani a încercat să deturneze un avion: „Vă ucid pe toți!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version