in

Panică și haos în centrul Londrei. Stația Bank, evacuată în această dimineață

Stația de metrou Bank, din centrul Londrei, a fost evacuată, în această dimineață, vineri, 2 august. Poliția a împânzit locul, iar călătorii au luat-o la goană înspăimântați.

Alarma de incendiu a stației a fost declanșată în jurul orei 9.00. „Tocmai am fost evacuați din stația Bank”, a scris un călător pe Twitter. „O mulțime de oameni au intrat în panică, vizibil speriați”, a continuat acesta.

„Oamenii cădeau pe podea, își abandonau bagajele, urlau, personalul și călătorii fugeau să își salveze viața”, a scris altcineva. „A fost ca într-un film de groază”.

Filmări publicate pe Internet arată cum polițiști înarmați aleargă pe scările rulante.

„Am fost chemați la stația #Monument / #Bank în urma raportului despre o bătaie, în timpul căreia a fost declanșată alarma de incendiu”, au anunțat polițiștii de la transporturi.

Evacuarea a produs întârzieri de-a lungul mai multor linii precum District, Circle și Central.


„Am coborât din tren la stația Bank și, dintr-o dată, o mulțime de oameni panicați alergau pe sens invers. Nu am nicio idee despre ce a provocat panica, dar a fost înfricoșător”, a declarat un călător.

La acest moment stația a fost redeschisă, iar trenurile funcționează normal.

„Doi bărbați au fost arestați sub suspiciunea de scandal, în urma unei lupte, la stația Monument, în această dimineață”, a anunțat poliția.

Panică pe Aeroportul Stansted. Tânără de 25 de ani a încercat să deturneze un avion: „Vă ucid pe toți!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra, după Ozil și Kolasinac, alt sportiv atacat de hoți în plină stradă, voiau să îi fure ceasul de peste 12.000 de euro

Tânăr de 18 ani, omorât în stradă de un adolescent de 17 ani. Zeci de mii de înjunghieri în Anglia și Țara Galilor – VIDEO