Menu
in

Cât mai valorează viața în Londra: Patru ani de închisoare pentru uciderea unui om cu cuțitul la o petrecere rave

Un adolescent de 16 ani a fost condamnat la doar patru ani de închisoare după ce a înjunghiat mortal un bărbat la o petrecere rave ilegală din sudul Londrei

Jason Nyarko a fost ucis într-un depozit din Southwark, la o petrecere de „încheierea lockdown-ului”, arată MyLondon.

Adolescentul, care nu poate fi numit din motive legale, a pledat vinovat pentru omor din culpă și deținerea unui articol cu ​​lamă, la Old Bailey vineri, 25 martie.

Jason Nyarko, în vârstă de 26 de ani, a fost înjunghiat mortal la petrecerea din unitatea industrială din Southwark, anul trecut. Poliția a fost chemată la ora 23:45, pe 26 iunie 2021, pe Stockholm Road, SE16, unde avea loc o petrecere rave pentru a „sărbători sfârșitul blocării”.

În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, Jason a murit la fața locului din cauza unei răni înjunghiate în piept.

Înjunghiat în piept la o petrecere rave

Martorii „îngroziți” au descris că au văzut izbucnind o altercație. Ofițerii l-au dus mai întâi pe tânărul de 16 ani la spital, când a fost atacat de un grup de oameni, în urma incidentului, a arătat poliția. Ulterior, a fost transferat în custodia poliției. Motivul atacului asupra lui Jason nu a fost niciodată explicat.

Violențe în Barking. Doi bărbați și o femeie au ajuns la spital

El a fost condamnat la aceeași instanță, marți, 2 mai, la un total de patru ani și șase luni de închisoare. Înregistrările de pe telefonul mobil de la eveniment au fost vitale pentru a ajuta la aflarea a ceea ce s-a întâmplat după moartea lui Jason.

Sora lui Jason, Jessica, a spus: „A trecut aproape un an de când l-am pierdut pe Jason și sentința de astăzi nu-l va aduce pe Jason înapoi. Trebuie să trăim tot restul vieții știind că cineva și-a asumat responsabilitatea să ni-l ia de lângă noi. Durerea zilnică pe care o simțim ca familie, vidul și realitatea de a ne trăi restul vieții fără Jason este sfâșietor.”

„Adolescentul condamnat va putea să-și vadă familia și să-și trăiască tot restul vieții. Tot ce putem face este să sperăm că el înțelege daunele pe care le-a provocat”, a spus femeia.


Cât mai valorează viața în Londra: Patru ani de închisoare pentru uciderea unui om cu cuțitul la o petrecere rave…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version