in

Pedofil de 54 de ani din Edgware lasă însărcinată o fată de 15 ani. A vrut să o cumpere cu 50.000 de lire sterline

pedofil din Edgware

A fost publicată prima fotografie cu un pedofil din Edgware care a lăsat însărcinată o fată de 15 ani, după ce părinții acesteia au refuzat să-l lase să se căsătorească cu ea.

Jawwad Akram, un bărbat căsătorit, de 54 de ani, din Edgware, și-a abuzat victima timp de două luni și le-a oferit părinților ei 50.000 de lire sterline ca să se căsătorească cu ea.

După ce au refuzat, considerând „nefiresc” că un bărbat de vârsta lui ar dori să se căsătorească cu o adolescentă, el a dus-o într-un apartament din Dundee, Scoția, unde a avut relații sexuale neprotejate cu ea, potrivit MyLondon.

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat după ce un manager de hotel a devenit suspicios cu privire la diferențele de vârstă, iar fata a fost ulterior plasată în grija serviciilor sociale.

Dus săptămâna trecută la Harrow Crown Court, Akram a fost condamnat la 11 ani de închisoare și a fost înscris pe viață în registrul infractorilor sexuali.

Între august și octombrie 2021, Akram a abuzat și exploatat adolescenta vulnerabilă cumpărându-i cadouri scumpe, inclusiv dresuri și un telefon, și i-a tratat familia „cu dispreț”, numindu-i țigani.

El era conștient că fata avea doar 15 ani. La un moment dat, Akram le-a oferit părinților fetei „toți banii din lume”, adică o sumă de 50.000 de lire sterline, pentru a-i permite să se căsătorească cu el, dar ei au refuzat. Akram, care este originar din Pakistan, avea deja o soție care i-a fost alături în timpul procesului.

Un pedofil britanic plătea pentru a asista la abuzuri sexuale asupra unor copii din România

După ce părinții ei au refuzat căsătoria, fata a dispărut, iar mama ei nu a știut unde se afla timp de o lună. Akram făcuse aranjamente ca ei să locuiască într-un apartament închiriat în Dundee, unde a întreținut relații sexuale cu fata minoră de „șase sau șapte ori”.

Polițiștii consideră că aceasta a rămas însărcinată în prima săptămână a lunii septembrie, cu puțin timp înainte de a fi descoperită de poliție.

După ce au rămas o perioadă în Dundee, cei doi au călătorit la un hotel din Notting Hill, unde Akram s-a prefăcut că sunt rude. Din cauza comportamentului ciudat și a diferenței mari de vârstă, un director de hotel a devenit rapid suspicios și a contactat poliția.

El a fost arestat, dar a fost eliberat pe cauțiune, cu condiția să nu fi luat legătura cu victima sa, condiție pe care a încălcat-o în câteva zile. El a sunat-o video pe fată, care fusese plasată în grija serviciilor sociale, și a organizat ca ea să se întoarcă în Dundee.

Pedofilul a dus fata de 15 ani în Scoția unde a lăsat-o însărcinată

În octombrie, fata a fost dată dispărută de familia maternă, iar Akram a refuzat să ajute poliția în investigație. Ea a fost găsită curând la o proprietate din Dundee, după ce a călătorit acolo în temeiul dispozițiilor organizate de bărbatul în vârstă.

Akram a negat în mod repetat că a avut relații sexuale cu fata minoră și a susținut că el credea că are 19 ani și că nu cunoștea vârsta ei adevărată. Totuși, a fost forțat să-și schimbe apărarea, după ce un test ADN a demonstrat că este tatăl copilului ei nenăscut. Mai târziu, ea a întrerupt sarcina.

În timpul audierii, victima a considerat întreaga experiență „extrem de stresantă”, iar acum se afla în îngrijirea serviciilor sociale. Într-o declarație, mama ei a spus: „Acest caz a avut și are încă un impact psihologic masiv asupra mea. Nu pot să dorm noaptea și plâng tot timpul.”

Ea a continuat: „În ceea ce privește relația dintre fiica mea și domnul Jawwad Akram, când am auzit prima dată vestea că au fugit împreună, primul meu gând a fost să sar în fața unei mașini și să mă sinucid”.

Pe parcursul procesului, Akram a fost „argumentativ” cu juriul, judecătorul spunându-i: „Este destul de clar că ești un abuzator și ești obișnuit să mergi pe drumul tău.”

„Comportamentul tău în acest caz a fost prădător și narcisist. Ai tratat-o ​​pe ea și familia ei ca fiind mai puțin demne de respect, pentru că sunt săraci.”

Ea a mai remarcat că el și-a tratat victima „ca și cum ar fi o amantă” în ciuda vârstei ei fragede și că a arătat „dispreț” față de ea întreținând sex neprotejat, lăsând-o însărcinată.


Pedofil de 54 de ani din Edgware lasă însărcinată o fată de 15 ani. A vrut să o cumpere cu 50.000 de lire sterline

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Haos la metroul din Londra. Serviciile Jubilee Line au fost întrerupte în această dimineață

Haos la metroul din Londra. Serviciile Jubilee Line au fost întrerupte în această dimineață

Asistentul medical pervers din Anglia își anestezia pacientele, după care le agresa sexual

Asistentul medical pervers din Anglia își anestezia pacientele, după care le agresa sexual