Menu
in

„Perversa” din Rotherham a ademenit un elev de 15 ani în casa ei pentru a face sex cu el

O femeie descrisă ca fiind „perversa” din Rotherham care a atras în casa ei un elev de 15 ani și a făcut sex cu el de două ori, în timp ce iubitul ei era la muncă, a fost condamnată la 21 de luni de închisoare.

Laura Stephenson, din Rotherham, avea 24 de ani când a făcut schimb de mesaje pe chat, cu băiatul, după care l-a invitat la ea acasă, unde locuia alături de iubitul ei în 2018, arată Daily Mail, citând Sheffield Crown Court.

Victima ei, care nu poate fi numită din motive legale, a suferit probleme de sănătate mintală și a dezvăluit abuzul medicului său de familie înainte de a fi trimis la asistența socială.

Stephenson, acum în vârstă de 28 de ani, a fost condamnată la 21 de luni de închisoare după ce a recunoscut două acuzații de activitate sexuală cu un copil.

De asemenea, i s-a înmânat un ordin de prevenire a vătămării sexuale pentru 10 ani și a fost obligată să plătească victimei 140 de lire sterline.

Stephenson a recunoscut la poliție că a întreținut relații sexuale cu băiatul, dar a susținut că a fost actul a fost consimțit.

De asemenea, ea a încercat să-și învinovățească victima, spunând în același timp că se simțea vinovată pentru comportamentul ei.

Țara Galilor. Condamnat pentru sex cu o minoră de 14 ani. Judecător: „Aici nu se aplică legea din România”

În urma condamnării, ofițerul de investigații Natalie Duffy a spus că Stephenson știa că acțiunile ei erau „greșite”, dar asta nu a împiedicat-o să le ducă la capăt.

„Stephenson a susținut că știa că acțiunile ei sunt greșite din cauza vârstei băiatului, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a o opri și, în schimb, a prezentat o serie de scuze pentru acțiunile ei perverse”, a spus polițista.

Ea l-a lăudat și pe băiat pentru că a făcut denunțul și a ajutat poliția în investigațiile asupra lui Stephenson.

Ea a spus: „Aș dori să laud victima pentru curajul extraordinar de care a dat dovadă de-a lungul anchetei și a procedurilor judiciare.”


„Perversa” din Rotherham a ademenit un elev de 15 ani în casa ei pentru a face sex cu el…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 4.2]
Exit mobile version