Menu
in ,

Poliția britanica în alertă: „Cei care tușesc INTENȚIONAT împotriva altor persoane comit o infracțiune”

Poliția britanica în alertă: „Cei care tușesc INTENȚIONAT împotriva altor persoane comit o infracțiune”.

Polițiștii, împreună cu personalul medical, sunt, în aceste zile, în prima linie și interacționează direct cu persoane care ar putea fi infectate cu coronavirus. Astfel, s-au raportat cazuri de suspecție care au tușit sau au scuipat în direcția forțelor de ordine, susținând că sunt infectați cu COVID-19.

Acest tip de comportament va fi considerat ca un atac de drept comun. Parchetul Coroanei informează publicul că vor lua măsuri împotriva celor care pretind că au boala și tușesc intenționat în direcția altor persoane.

Într-o declarație oficială Parchetul Coroanei avertizează: „Un astfel de comportament este ilegal, iar atacurile în special împotriva lucrătorilor de urgență sunt pedepsite cu închisoare.

Scuipatul, ”arma” folosită de infractori în aceste zile

Poliția Metropolitană, cea din Sussex, și Northamptonshire au raportat că ofițerii au fost scuipați, în weekend, de bărbați care au pretins că au virusul.

Săptămâna trecută, directorul DPP, Max Hill, a avertizat publicul că utilizarea bolii ca amenințare împotriva lucrătorilor de urgență va fi tratată ca o infracțiune care ar putea duce la până la doi ani de închisoare.

Articole similare:

L. A.

https://ziarulromanesc.de/eveniment/weiden-in-plina-criza-sanitara-un-roman-beat-a-atacat-personalul-medical-al-unei-ambulante-arestat-si-denuntat/





Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version